Home Politică FOTO: Victor Ponta, dineu în cramă şi distracţie la Supercupă în Georgia

Sursa Foto: Irakli Garibahșvili via Facebook

Premierul georgian a postat pe pagina sa de Facebook imagini de la întâlnirea cu Victor Ponta. Prim-ministrul român a fost invitat de omologul său la Tbilisi chiar în ziua în care Georgia a găzduit Supercupa Europei.

ponta georgia 6

Victor Ponta a ajuns în Georgia însoţit de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. În cinstea oaspeţilor săi, şeful executivului de la Tbilisi a oferit un dineu într-o cramă cu istorie. Ponta a părut impresionat mai ales de vinul cu care a fost servit. Într-una dintre fotografii, este surprins când imortalizează sticla cu vin georgian de colecţie.

La masa din cramă a luat parte şi premierul estonian, fiind cel de-al doilea invitat special al demnitarului georgian.

Fotografiile din cramă au fost postat pe Facebook în jurul orei 19. După ospăţ, premierul  Irakli Garibahșvili şi invitaţii săi au mers pe stadionul unde s-a jucat Supercupa. Fără îndoială, Victor Ponta a avut parte de o companie selectă. Premierul georgian a fost gazdă şi pentru alte figuri importante care au aterizat la Tbilisi să vadă partida dintre FC Barcelona şi Sevilla. Iar seara s-a lungit. Meciul a fost dus în prelungiri, partida fiind considerată una dintre cele mai spectaculoase Supercupe din istorie.

ponta georgia 4

Irakli Garibahșvili via Facebook

 

 

 

ponta georgia 3

 

ponta georgia 1

 

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE