Home Opinii FOTOGALERIE: Fiul lui Ioan Rus intră în clasa “golan”? Iată ce viaţă...

Cu tatăl plecat la Bucureşti, să conducă ţara, Alex Rus a rămas un crai tânăr în Carpaţi. În inima ţării, la Cluj-Napoca, tânărul de 26 de ani etalează lux şi opulenţă. O viaţă de nabab.

Ar fi putut rămâne cu această imagine în cercurile lor restrânse şi înalte, dar fiul lui Ioan Rus are un jurnal public de ţinut. O pagină de socializare cu informaţii mereu proaspete. Îşi bifează călătoriile, îşi prezintă noile achiziţii, face anunţuri importante pentru ţară privind afacerile pe care le conduce.

Să le luăm pe rând. Lângă Alex Rus, în fotografii, iese în evidenţă, o tânără brunetă “tunată” şi mândră nevoie mare. Se numeşte Denisa Pastor şi, aţi ghicit, e fotomodel. “Investiţiile” sub bine puse în valoare, cu haine scumpe, decupate, fine şi machiaj profesional. Dacă iubitul o plimbă cu un Mercedes SLC de colecţie, din 1975, ea se asortează cu o gentuţă Gucci.

Cei doi tineri iubiţi au luat de curând contact cu diaspora hulită de seniorul Rus. Dar nu aşa cum ar crede sociologii ori politologii. Să nu vă închipuiţi vizite de lucru, discuţii cu românii care muncesc cu bătături în palme şi cu nervii ca în zdrobitoarele de struguri de pe plantaţile spaniolilor. Ei au fost la shopping, la petreceri, la curse de Formula 1.

În ultimele trei luni, şi-au bifat prezenţa în Roma, Barcelona şi Viena (N.R.: găsiţi foto în galerie). Desigur, trecerea dintre ani nu a fost celebrată într-un club de fiţe din Bucureşti, pentru că ar fi trebuit să străbată ţara, iar tatăl lui nu a terminat autostrăzile. Pe unele nici nu le-a început.

A mers în Dubai. Imaginile arată că a fost vorba despre o petrecere exclusivistă. Vara trecută şi-au petrecut-o într-un alt paradis. Coasta Amalfi, fieful milionarilor. Cei doi nu sunt străini nici de alte locuri. Cu siguranţă, Monte Carlo poate fi o atracţie irezistibilă. Iar Alexuţ Rus a căzut şi el în păcatul luxului.

Dar cu ce se ocupă fiul lăsat acasă? Pentru că, poate, nu trebuie privit ca fiul risipitor. Pe semne, Alex Rus a învăţat ceva de la părintele lui. Să conducă. Să nu aibă griji. Să fie şef. A preluat afacerile familiei.

De ziua lui, la 24 de ani, tăticul care l-a lăsat acasă i-a făcut cadou un hotel de lux în Cluj-Napoca. Un hotel de patru stele care ar fi fost deţinut de fostul director de la Romsilva Cluj, Ioan Morar, scriu jurnaliştii locali.

Este el prototipul copilului “golan”, cu tăticul plecat de acasă? Răspunsul l-a dat chiar tatăl. Nu e golan, a spus Ioan Rus. Şi, în definitiv, are dreptate. Copiii cu părinţi plecaţi în Italia sau Spania nu trăiesc ca el.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook: