Home Lifestyle FOTO/VIDEO: Cum a arătat în 2016 festivalul Dinah, dezmăţul celor 20.000 de...

Sursa Foto: LA WEEKLY VIA DAILY MAIL

20.000 de lesbiene s-au dezlănţuit, timp de cinci zile, la Dinah, festivalul din deşertul american. A devenit deja o tradiţie ca, în fiecare an, femei din toată lumea să participe la dezmăţul din Palm Spring, o localitate din Florida.

Ca de obicei, mega-petrecerea a avut loc la sfârşitul lunii martie – începutul lunii aprilie. Printre participanţi există deja o tradiţie: “Ce se întâmplă la Dinah, rămâne la Dinah”. Însă, se întâmplă des ca imagini de acolo să fie postate pe reţele de socializare.

Şi anul acesta femeile s-au lăudat pe internet cu petrecerea de pomină. Cluburi, muzică, dans, petreceri în piscină, săruturi. Toate fac parte din “meniul” festivalului.

Sursa video: missj29 via Instagram

Intarea bărbaţilor este interzisă. În mulţimea de zeci de mii de oameni mai apar şi câţiva bărbaţi. Însă, aceştia fac parte din staff-ul organizatorilor. Cele mai multe dintre lesbiene au locuit în hotelul Hilton din Palm Springs, despre care presa internaţională a scris că, în această perioadă, a arătat ca un imens harem.

Debutul petrecerii a fost turneul de golf, ca de fiecare dată. Turneul a dat numele manifestaţiei, fiind numit după Dinah Shore, cea care era pasionată de golf, dar nu era lesbiană. Însă, se pare că femeile cu aceste orientări sexuale sunt extrem de pasionate de acest joc.

lady gaga

Lady Gaga la festivalul lesbienelor. Sursa foto: Daily Mail

Ajunsă deja la al 25-lea an, petrecerea lesbienelor din întreaga lume a ajuns să atragă mulţi sponsori şi artişti cunoscuţi. În 2016, oaspetele de onoare a fost Lady Gaga, iar în anii precedenţi au fost Katy Perry şi The Pussycat Dolls.

Sursa video: Daily Mail

Localitatea Palm Springs, din Florida, nu a fost aleasă întâmplător. Peste 50 la sută dintre localnici sunt gay, inclusiv primarul nu îşi ascunde orientarea sexuală.

“Acum mai mult ca oricând, orașul se confruntă cu o renaștere extraordinară și Dinah a fost motor economic imens. Ajută Palm Springs să evolueze, să fie cunoscut ca un oraş ultra-cool, elegant şi sofisticat”, a declarat primarul Rob Moon, pentru The Guardian.

instagram 3

Foto: Instagram via Daily Mail

Femeile care au participat la Dinah spun că evenimentul ar trebui să atragă şi atenţia ONU, pentru o încercare de a schimba lumea, astfel încât să nu mai existe discriminări, iar atunci când lesbienele se întorc acasă să poată avea un sentiment cu totul diferit. La festival au fost femei din toate categoriile sociale, de toate vârstele, albe, dar şi afro-americane.

lesbiene festival florida 2016

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE