Home Lifestyle Frumoasa Mădălina Ghenea, aproape de căsătorie cu un milionar celebru

Olteanca Mădălina Ghenea este aproape de căsătorie cu proaspătul ei iubit Philipp Plein. Designerul cu origini germane a postat pe un cont de socializare o fotografie în care se vede inelul cu diamante pe care i l-a oferit româncei.

Mădălina pare fericită şi este evident că a spus “da”, cererii în căsătorie.

Relaţia dintre cei doi nu este veche. Însă, pare a fi fost o dragoste la prima vedere. Iubitul îşi răsfaţă logodnica cu multe momente preţioase pe care apoi le împărtăşeşte şi publicului.

iubit madalina ghenea inel casatorie logodna

În urmă cu câteva zile, a postat pe internet o fotografie din patul lor. Fotomodelul îl săruta, iar el posta o declaraţie de dragoste.

“Acesta este începutul unei revoluții. Revoluția se cheamă iubire. Scopul este nemurirea. Hai să iubim, iubito. Hai să ne simțit vii întotdeauna. Nu lua prizonieri. Nu trage la răspundere niciun suflet, în special pe al tău. Dacă ceva nu se întâmplă, este vina ta”, a scris Philipp Plein, potrivit Click.

madalina ghenea Philipp Plein pat

Philipp Plein este un adevărat Casanova. Are 38 de ani şi a avut iubite celebre, printre care actriţa Lindsay Lohan, fotomodelul Aida Yespica (fosta iubită a lui Adrian Mutu), manechinul italian Cecilia Capriotti sau fotomodelul brazilian Fernanda Rigon, care în urmă cu trei ani i-a dăruit şi un băieţel.

Şi frumoasa Mădălina Ghenea, în vârstă de doar 27 de ani, a fost iubită de bărbaţi celebri. S-a scris despre ea că a avut o relaţie cu Leonardo DiCaprio, iar pe actorul Gerald Butler l-a adus şi în vizită în România.

Viitorul ei soţ, designerul Philipp Plein, locuieşte în Italia, dar are şi o locuinţă în New York şi deţine peste 60 de magazine de lux în întreaga lume.

Înainte de a-i oferi inelul, cei doi îndrăgostiţi şi-au tatuat modele identice pe inelare, un obicei pe care mulţi viitori soţi îl fac în timpul logodnei.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE