Home Social Gabriel Cotabiță, din nou la urgențe

Gabriel Cotabiță a fost transferat vineri dimineața la Spitalul de Urgență Floreasca pentru o nouă intervenție chirurgicală.

Potrivit medicilor, lui Gabriel Cotabiţă i se va monta un defibrilator intern care va servi la evitarea unor tulburări de ritm cardiac și va sta la Floreasca până sâmbătă, atunci când va reveni la Spitalul Elias, unde urmează un program intens de recuperare.

După ce se va întoarce aici, susțin cadrele medicale, nu va mai dura mult până când Cotabiță va fi externat, având în vedere că recuperarea sa merge foarte bine, arată B1Tv

Gabriel Cotabiţă a fost transferat de la Spitalul Floreasca la Spitalul Elias în luna iunie, pentru a putea începe recuperarea. Atunci, medicii de la Floreasca au considerat că ar fi mai bine dacă ar începe un plan de recuperare fizică.

“A fost transferat. S-a făcut transferul pentru procesul complex al recuperării. Starea pacientului este foarte bună, are nevoie de recuperare” – a afirmat la momentul transferului, medicul Daniela Safta, directorul medical al spitalului Elias, pentru AGERPRES

Gabriel Cotabiţă a ajuns la spital pe 8 mai după ce i s-a făcut rău în sala de antrenament a unui hotel din Capitală. Artistul a căzut la podea după câteva exerciţii cardio. Mai bine de 20 de minute, artistul şi-ar fi pierdut cunoştinţa. Şi-a revenit după ce medicii l-au resuscitat. Cotabiţă a stat o vreme şi în comă indusă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE