Home Lifestyle Gafă de proporţii. Bijuteria HTC GOLD, fotografiată cu un Iphone 6

Cât de strălucitor este un telefon din aur de 24 de karate? Aceasta este întrebarea care vuieşte pe internet. Răspunsul a venit din fotografiile distribuite pe twitter, pe contul oficial HTC.

Versiunea din aur a HTC ONE M9 este atât de strălucitoare încât s-a reflectat fotograful care a vrut să anunţe lumii noua apariţie. Şi, aici, culmea ironiei. Fotografiile cu “bijuteriile” HTC nu sunt făcute cu un HTC, ci cu un… IPHONE 6.

Rapid, pe internet, fotografia cu pricina s-a răspândit în întreaga lume. În zadar au încercat cei de la HTC să îşi şteargă greşeala. A dispărut fotografia de pe twitter-ul lor, dar ea deja se distribuise. Odată ajunsă pe internet, rămâne pe internet.

HTC IPHONE 6

One M9 din aur de 24 de karate este o ediţie limitată dedicată finalei Champions League. De altfel, în fotografia făcută cu Iphone tocmai asta s-a dorit să se arate. Că, pe spatele telefonului, sunt gravate în aur numele campionatului şi ale finalistelor: FC Barcelona şi Juventus. Finala Champions League va avea loc sâmbătă, 6 iunie. Lansarea One M9 a avut loc cu o zi înainte. Şi va rămâne şi ea în istoria gafelor la case mari.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE