Home Social GALERIE FOTO: Bătaie cu săbii între interlopi. Patru oameni au ajuns la...

Sursa Foto: adevarul.ro

Patru oameni au ajuns la spital cu răni destul de grave după ce două clanuri de interlopi s-au bătut în orașul dâmbovițeană Titu.

Victimele povestesc că se aflau într-un restaurant în momentul în care au fost atacați de trei persoane înarmate. Au fost luați prin surprindere, spun răniții, agresorii fiindu-le prieteni.

Ne-au atacat din senin. Ne-au tăiat cu săbiile şi când mă gândesc că i-am primit la mine în casă. Sunt extrem de periculoşi. Erau trei inşi. N-am putut să ne apărăm. Pe mine m-au tăiat la cap şi la burtă. Unuia îi zice Englezu, iar altuia Bela. – a explicat unul dintre răniți

În timpul altercației o fată a fost tunsă cu sabia de agresori. Tânăra de 20 de ani și o altă persoană înjunghiată de mai multe ori au fost trimiși la București, starea acestora fiind gravă. Printre victimele conflicutului se află și o ospătăriță care a fost lovită cu un scaun în cap.

Victimele au multiple plăgi înjunghiate, iar doi dintre ei au fost trimişi la Bucureşti. Sunt patru victime, două în stare destul de gravă. – a declarat mediculSilviu Colomei, de la Unitatea de Primiri Urgențe Titu

Polițiștii au deschis dosar penal pentru tulburarea liniștii publice și loviri și alte violențe, însă până acum nu i-au prins pe agresori.

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe. – a declarat purtătoruld e cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Adelina Torcică, citată de Adevărul.

Deși victimele susțin că nu știu de ce au fost atacate, polițiștii presupun că totul ar fi început de la o femeie şi se pare că nu este prima dată când cele două grupări s-ar fi luat la harţă.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE