Home Lifestyle GALERIE FOTO: Cum arată paradisul lui Mazăre din Madagascar. A construit bungalouri...

Sursa Foto: Mantasaly Resort via Booking

Radu Mazăre, fostul primar din Constanţa, a devenit om de afaceri şi se laudă cu un complex de bungalouri în Madagascar.

Este deja cunoscut faptul că a concesionat pe insulă, de la un trib local, aproape 2 hectare de teren, cu vedere la Oceanul Indian. Însă, acum a şi reuşit să ridice unităţile de cazare.

Mantasaly Resort via Booking

Mazăre a devenit proprietar în Africa, în una dintre escapadale sale din 2012. Conform vechilor declaraţii de avere, concesiunea s-a făcut pe 99 de ani, cu prelungire automată, iar un metru pătrat l-a costat doar un euro.

“Investiţia o să fie de vreo 200 – 300.000 de euro, bungalouri plus utilităţi. Cei care fac sporturi din astea, cei care se duc până acolo, nu sunt foarte pretenţioşi. Merg pentru frumuseţea locurilor şi pentru vânt. O să fie aşa, cam la două, două stele şi jumătate. Mâna de lucru o să fie ieftină, aşa că nu o să coste mult”, declara Radu Mazăre, după concesionarea terenului.

Mantasaly Resort via Booking

După ce a fost arestat, Mazăre a ieşit complet din politică, renunţând la partid şi la scaunul de primar.

terasa

Mantasaly Resort via Booking

Complexul din Madagascar cuprinde, până acum, 16 bungalouri. Cazarea poate fi mai ieftină ca la Mamaia. O cameră dublă, cu vedere la ocean, costă în iulie 82 de euro, în timp ce una cu vedere parţială este doar cu cinci euro mai ieftină.

“Complexul oferă grătar şi o plajă privată. Mantasaly Resort este situat în Antsisikala, la 13 kilometri de Diego Suarez. Hotelul are o terasă cu vedere la Ocean, iar oaspeţii au la dispoziţie şi un restaurant, unde pot mânca, dar şi un bar. Parcarea este gratuită. Fiecare cameră include un televizor cu ecran plat, iar unele unităţi au o zonă unde oaspeţii se pot relaxa. Fiecare cameră are baie privată, prevăzută cu duş sau cadă” – este descrierea complexului, pe cunoscutul site  booking. com

70141315

Mantasaly Resort via Booking

Afacerea a fost construită pe gustul lui Mazăre. Turiştii care vor ajunge aici îl pot însoţi în aventurile lui pe apă sau îşi vor putea lua un instructor pentru un sport preferat.

sport apa

Mantasaly Resort via Booking

Conform booking.com, complexul a fost deschis pe 26 mai 2016 şi deja este căutat intens de turiştii care ajung în acel colţ de paradis.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE