Home Lifestyle GALERIE FOTO Nuntă la Moscova: Oligarhii şi-au îmbrăcat copiii în diamente şi...

Sursa Foto: Daily Mail

Imagini fantastice au fost puse pe reţelele de socializare de la nunta fiului unui oligarh de la Moscova. Într-un restaurant ca un castel, din inima Moscovei, au fost create decoruri ca din cărţile de poveşti. Nuntaşii spun că s-au simţit ca într-un tărâm magic, iar mireasa a fost ca-n “Alice în Ţara Minunilor”.

În presa internaţională se vorbeşte despre două milioane de dolari cheltuite pentru acest eveniment.

Sargis Karapetyan (23 de ani), fiu celui de-al 28-lea miliardar rus, Samvel Karapetyan, a luat-o în căsătorie pe Salome Kintsurashvili (25 de ani), o tânără care conduce o revistă glamour. 500 de invitaţi au fost prezenţi la petrecerea de lux. Fotografii cu mirii au fost puse peste tot, chiar şi pe pereţii restaurantului.

mirii

Instagram via Daily Mail

Petrecerea a fost deschisă de Maroon 5, iar ulterior mireasa a cântat împreună cu Adam Levine. Onorariul celor de la Maroon 5 ar fi fost între 500.000 şi 800.000 de dolari, potrivit Daily Mail.

Milioane de flori roz, mov şi albe au conturat un tablou magic. Organizatorii au încercat să recreeze chiar şi o pădure dintr-un peisaj de basm.

padurea magica

Lângă un zid îmbrăcat în flori, mirii şi nuntaşii şi-au făcut fotografii.

rochia langa panoul cu flori

Instagram via Daily Mail

Restaurantul Safisa are un candelabru uriaş, însă, pentru marele eveniment au fost aduse multe lumini mov sau albastre, pentru a creea o atmosferă unică.

Mireasa a avut trei ţinute. Una dintre rochii, în genul sirenă, a fost plină de diamente şi alte pietre preţioase care ar fi costat peste 200.000 de dolari. La rochiile create de designeri celebri şi-a accesorizat bijuterii din marile case Tiffany sau Co jewelry. La un moment dat, ar fi purtat chiar şi o tiara, care ar fi fost chiar cea pe care a purtat-o Carey Mulligan în filmul “Marele Gatsby”.

rochie armeana

Instagram via Daily Mail

Socrul mare este de origine armeană, astfel că nora a purtat şi o rochie tradiţională, pentru dansurile armene. Averea oligarhului de la Moscova este evaluată la 4 miliarde de dolari.

Nuntaşii au pus fotografii pe reţelele de socializare, folosind hashtagul #sarkissalome.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE