Home Lifestyle GALERIE FOTO: Turul apartamentului care îţi taie răsuflarea! Tocmai a fost cumpărat...

Sursa Foto: Warburg Realty

Cristiano Ronaldo, vedeta Real Madrid, a devenit proprietarul unui extravagant apartament în inima New York-ului, scrie presa internaţională. Starul ar fi dat pe locuinţa de 2500 de metri pătraţi nu mai puţin de 18,5 milioane de dolari.

Luxosul apartament este situat în Trump Tower, în turnul deţinut de partenerul de afaceri al lui Donald Trump, cel care ar putea deveni preşedintele SUA.

Noua casă a lui Ronaldo, aşa cum scrie New York Post, şi cum a fost preluat de presa internaţională, se află pe Fifth Avenue şi are vedere panoramică la Central Park, la spectaculoşii zgârie-nori şi la râul Hudson.

Mai mult decât atât, legenda urbană spune că, în acel apartament, cu priveliştile încântătoare, E.L. James şi-ar fi găsit inspiraţia pentru a da naştere faimosului personaj Christian Grey din “50 de umbre ale lui Grey”.

living

Warburg Realty

Interiorul apartamentului a fost creat de renumitul designer Juan Pablo Molyneux. Stilul său este “minimalist”, dar în acelaşi timp grandios. Cele trei dormitoare nu sunt foarte mari, iar  unul dintre ele se poate se transforma în birou.

dormitor birou

Warburg Realty

Apartamentul are trei băi într-un stil extravagant. Cu multă marmură şi multe oglizi, iar într-una dintre ele, în cabina de duş, există o privelişte spectaculoasă. Aflat în vârful unui turn, cu vedere la parc, nu există posibilitatea de a fi zărit de vreun vecin curios de vizavi.

dusul cu priveliste

Warburg Realty

Presa a speculat că, în 2018, când se încheie contractul portughezului cu Real Madrid, acesta se pregăteşte de o mutare peste Ocean, în Statele Unite.

cristiano ronaldo

Facebook

Cristiano Ronaldo a fost declarat de Forbes cel mai bine plătit fotbalist din lume şi al doilea cel mai bine plătit sportiv de pe planetă, după pugilistul american Floyd Mayweather, reuşind să strângă anual nu mai puţin de 80 de milioane de dolari.

dormitorul grandios

Warburg Realty

 

bucataria

Warburg Realty

 

baie

Warburg Realty

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE