Home Lifestyle George Clooney își înnebunește vecinii! Cum arată domeniul din Anglia, în toiul...

Sursa Foto: Theaustralian.com

Un sat din sud-estul Angliei, unde domnea până de curând liniștea, este acum terorizat de amplele lucrări de renovare ale domeniului cumpărat de George Clooney, actorul de la Hollywood, și soția lui, avocatul pentru drepturilor omului, Amal Alamuddin.

“Este un haos general”, spun localnicii din satul Berkshire, aflat în apropiere de Reading. Cele două vedete investesc 10 milioane de lire sterline pentru a schimba la față moșia aflată pe malul unui râu. În imaginile surprinse de la înălțime se observă o adevărată armată de muncitori, peste tot sunt utilaje și materiale de construcție. Oamenii din zonă se plâng că muncitorii nu doar că sunt gălăcioși, ci și nerespectuoși.

“Obișnuiam ca de două ori pe zi să fac o plimbare de-a lungul râului, dar acum sunt reticent în a mai scoate și câinele din casă, pentru că nu știu ce se poate întâmpla!”, a spus un localnic pentru Daily Mail.

clooney domeniu anglia

Vagner Vidal/INS News Agency Ltd via Daily Mail

Clooney le-a cerut muncitorilor să construiască un bazin de înot, un teren de tenis, o piscină interioară, precum și o sală de cinema. Și sistemul de supraveghere ultra-modern îi deranjează pe oameni, pentru că cele 18 camere vor fi montate la înălțime, se vor roti la 360 de grade și, inevitabil, vor arăta și ce se întâmplă în curțile vecinilor.

“Locuiesc aici de 20 de ani și niciodată nu am văzut așa ceva! Este o totală lipsă de respect față de noi, este un puternic impact negativ pentru satul nostru”, au mai spus localnicii pentru sursa citată.

Oamenii se plâng de traficul intens de pe străzi și povestesc că tot timpul aud zgomotul camioanelor și excavatoarelor.

Domeniu familiei Clooney Alamuddin are o istorie de patru secole. Este acoperit cu iederă, are o suită de camere elegante, cu tavan înalt, candelabre și șeminee. Există, de asemenea, o sală de gimnastică, spa, baie de aburi, o bibliotecă, cameră de studiu, cameră de familie, un living pentru dinee oficiale, pivniță, o terasă uriașă cu ieșire la lac, unde există și o barcă transformată în casă plutitoare.

Se bănuiește că George Clooney s-a îndrăgostit de acea zonă după ce a filmat acolo scene pentru pelicula Eroii Monumentelor. El și soția lui au fost văzuți ulterior luând cina într-o casă istorică sau savurând o cafea, într-un local de pe malul râului.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE