Home Politică Ghiță şi Oprea se joacă de-a politica

sebastian ghiţă
Sursa Foto: reporterntv.ro

În debutul moțiunii de cenzură, un zvon a străbătut culoarele Parlamentului. În rândul jurnaliştilor a apărut aproape simultan o informație bomba: deputatul Sebastian Ghiţă s-a înscris în UNPR. Agenții de presă şi televiziuni au difuzat ştirea.

Însă, nicio reacție din partea lui Ghiță,  Victor Ponta sau președintele UNPR, Gabriel Oprea. Nu au comentat ştirea, ci au privit la televizoare. Au lăsat câteva minute ca informație să se răspândească şi apoi au revenit, tot pe surse: a fost o glumă. O nouă ştire anunța că, ce s-a difuzat mai devreme, nu s-a confirmat.

Sebastian Ghiță a demisionat anul trecut în noiembrie din PSD, după ce a afirmat că partidul trebuie să scape de Ion Iliescu.

Cât timp Ion Iliescu se asează la fiecare şedinţă lângă preşedintele PSD avem o problemă. Nu una personală, una de percepţie. Că noi, cei tineri din PSD, suntem la fel ca Ion Iliescu şi generaţia sa. Ion Iliescu are venerabila vârstă de 84 de ani. Victor Ponta are 42 de ani. Cred că e momentul ca Ion Iliescu sa se retragă. Nu mai poate fi un simbol al PSD. – afirma Ghiţă după ce Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale.

Inițial, după plecarea din PSD, Sebastian Ghiță anunța că va pune bazele unui nou partid de stânga, din luna ianuarie urmând să înceapă strângerea de semnături în acest sens.

Glumiţa politică despre Ghiță în UNPR vine după ce surse politice au dat ca sigură și mutarea ministrului Justiției, Robert Cazanciuc, în partidul lui Oprea.

Mutare pe marginea căreia Gabriel Oprea a confirmat că există unele discuții.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE