Home Extern Imagini cu puternic impact emoțional: Un băiețel de 2 ani și-a salvat...

Sursa Foto: Kaily Shoff via Facebook

Doi frați gemeni, care s-au jucat în jurul dulapului din camera lor, au devenit eroii internetului. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum unul dintre copii este prins sub mobilă, în timp ce fratele său încearcă să-l salveze.

Imaginile cu un puternic impact emoțional au fost distribuite pe internet chiar de tatăl băieților, pentru a atrage atenția asupra pericolelor, dar și pentru că s-a simțit binecuvântat când a văzut salvarea incredibilă.

Presa din întreaga lume a scris că este miraculos cum băiatul în vârstă de doi ani găsește superputeri pentru a-l scoate pe fratele lui de sub mobila grea.

Sursa video: Kayli Shoff via Youtube

Imaginile au fost vizualizate în ultimele ore de milioane de internauți.

“Am ezitat inițial să public aceste imagini. Însă, mi-au dovedit nu doar că trebuie să fiu mult mai atent, ci arată ceva cu totul incredibil. Suntem atât de recunoscător legăturii atât de puternice între copiii noștri gemeni. Știm că Bowdy nu a fost cu adevărat singur când a reușit să-l elibereze pe fratele său Brock. Ne simțim binecuvântați” –  a scris pe Facebook părintele celor doi copii.

În mesajul de pe rețeaua de socializare, tatăl gemenilor a atras atenția tuturor părinților că piesele de mobilier, mai ales din camera copiilor, trebuie bine prinse de perete, pentru a evita accidentele.  Și a anunțat astfel că nici el nu va mai face această greșeală. Imaginile cu cei doi frați au fost surprinse în locuința familiei din Orem, statul Utah, din Statele Unite ale Americii.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE