Home Social REVOLTĂTOR: Un câine este snopit în bătaie, în plină stradă

Un nou filmuleţ care prezintă un caz de cruzime extremă la adresa unui animal a fost postat pe internet. Imaginile, filmate de la balconul unui bloc, prezintă un tânăr care bate fără milă un câine, în plină stradă. .

Filmulețul a fost realizat în orașul Bocșa din județul Caraș Severin. Bărbatul, care este chiar stăpânul animalului,  bate câinele cu pumnii și cu picioarele fără să se gândească o clipă că l-ar putea omorî.

Bietul animal nu a apucat să fugă din mâinile tânărului furios şi extrem de violent.

Mai mult, în momentul în care o altă persoană vine să salveze patrupedul, presupusul stăpân îl ridică deasupra capului și îl izbeşte pe asfalt cu putere.

Vă avertizăm că imaginile sunt de o cruzime ieșită din comun și vă pot afecta emoțional.

După apariţia pe internet a imaginilor, poliţiştii au identificat agresorul, în persoana unui tânăr de 23 de ani. Acesta riscă acum între 3 luni şi un an de închisoare sau amendă penală.

Din păcate, cazul nu este unul singular în România. În urmă cu doar câteva zile, trei tineri din Brăila au fost filmați când au tăiat coada unui câine cu un topor.

Iar, în luna august, un alt bărbat a aruncat o pisică celor doi dulăi ai săi. Mândru de fapta sa, tânărul a filmat cum bietul animal era sfâșiat de câinii de luptă și a și postat filmulețul pe Facebook.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE