Home Extern IMAGINI ȘOCANTE: Un tânăr izbucnește în lacrimi, înainte de a se arunca...

Un tânăr militant islamist din Siria a fost filmat în timp ce izbucnește în lacrimi cu doar câteva minute înainte să se arunce în aer, în timpul unei misiuni sinucigașe.

Adolescentul, un luptător uzbec, membru al unei miliții afiliate Jabhat al-Nusra, o filială Al-Qaeda din Siria, este filmat în apropirea unui vehicul blindat plin cu explozibili, în vreme ce își ia rămas bun de la camarazii săi de arme, care îl încurajează și îl bat prietenește pe umăr.

Odată urcat în blindat, băiatul, al cărui nume se pare că este Jafar al-Tayyar, are un moment de slăbiciune și izbucnește în lacrimi, dar se îmbărbătează singur după doar câteva clipe.

Un alt luptător îi spune că Satana încearcă să îl sperie.

Jafar, fratele meu, nu trebuie să te temi. Să îl ai tot timpul pe Allah în minte, îl convinge colegul său, potrivit unei traduceri realizate de Radio Europa Liberă.

Tânărul răspunde că îi e teamă doar de faptul că această misiune sinucigașă ar putea eșua.

Vehicului blindat este filmat în timp ce se îndepărtează, înainte de a exploda și a da naștere unui uriaș nor de fum și praf.

Incidentul se pare că a avut în Fuaa, oraș care este controlat de trupele lui Bashar Al-Assad, deși este în mijlocul unui teritoriu în care rebelii fac legea. Misiunea sinucigașă face parte dintr-un atac lansat vinerea trecută de jihadiști, în timpul căruia peste 200 de rachete au fost lansate asupra pozițiilor armatei guvernamentale.

ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact emoțional!

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE