Home Extern Imaginile pe care le vezi cu inima strânsă! Un copil de doi...

Sursa Foto: Daily Mail

O mamă a vrut să intre aer proaspăt în apartament şi a fost foarte aproape de a-şi pierde copilul. Băieţelul ei, în vârstă de doi ani, a profitat că mama nu este lângă el şi a explorat blocul, de la etajul 8.

Dintr-un alt imobil, o familie filmează cu telefonul mobile scenele şocante. Se întâmplă în oraşul Miass, din Rusia.

Pe înregistrarea de amator, postată pe internet, se aud voci care se precipită din ce în ce mai tare, în timp ce băieţelul scoate mai întâi un picior pe fereastra, apoi iese cu totul şi stă într-un balans pe pervazul exterior al ferestrei. Sunt momente tensionate când copilul se apleacă în jos sau se uită în sus, gesturi ample care i-ar fi putut aduce sfârşitul.

copil fereastra 3

Daily Mail

Din fericire nu a fost aşa, copilul-spiderman a avut extrem de mult noroc şi nu a alunecat şi nici nu a ameţit când s-a văzut la acea înălţime.

Mama acestuia a declarat că a deschis geamul când a început să pregătească prânzul, pentru că se făcuse foarte cald în casă. Însă, le-a povestit jurnaliştilor din presa locală că băiatul a fost mereu cu ea. Totuşi, recunoaşte că, la un moment dat, s-a dus într-o altă cameră, să ia ceva, şi atunci cel mic a decis să se urce pe fereastră. Femeia spune că nu s-a mai întâmplat asta niciodată.

“M-am întors într-un minut şi era să mor de inimă, să fac un atac, când l-am văzut. Am avut o fracţiune de secundă să mă gândesc cum să îl aduc înapoi. Am decis să îl strig fără să ridic tonul, pentru a nu-l speria”, a povestit mama la The Siberian Times.

Femeia a mai mărturisit că atunci când l-a văzut pe băiat înapoi în casă a început să plângă fără oprire mai bine de o jumătate de ceas. A promis că nu va mai deschide niciodată fereastra, fără să-şi supravegheze băiatul, având în vedere că el nu a fost deloc speriat şi mama deja crede că băiatului îi place la înălţime.

Sursa video: Youtube

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE