Home Social Incident la metrou, circulaţia trenurilor este îngreunată

metrou

Circulaţia metroului a fost îngreunată, marţi după-amiază, pe magistrala 2 Berceni-Pipera, în urma unui incident de natură medicală.

Unui bărbat i s-a făcut rău în timp ce se afla în metrou şi a fost coborât în staţia Eroii Revoluţiei.

Medicii chemaţi de urgenţă au stabilit că pasagerul este în stop cardio respirator şi a fost resuscitat pe peron.

Bărbatul a fost preluat de echipajele de urgenţă şi transportat la spital.

La ora 13:31, în staţia Eroii Revoluţiei a fost raportată o urgenţă medicală şi a fost chemat SMURD-ul, iar conform protocolului cu autorităţile, respectiv cu ISU, trenul a staţionat la peron aproximativ 10 minute, până la venirea SMURD. Pasagerii au fost debarcaţi la ora 13:33 şi au fost îmbarcaţi într-un alt tren cu destinaţia Tineretului. Trenurile circulă în prezent cu transbordare la staţia Tineretului, au anunţat cei de la Metrorex, citaţi de Agerpres.

Pe reţelele sociale, mai mulţi pasageri s-au plâns că nu au fost informaţi de Metrorex despre acest incident.

Problemă la metrou, pe magistrala 2. Se circulă dinspre centru doar până la Tineretului, apoi sunteți mutați pe sina vecină. S-a întâmplat nu ştiu ce incident, nu ni se spune exact ce. Iar online nu găsesc nicio ştire. Un comunicat, ceva? Ar fi binevenit. Noroc mare pe Metrorex că e perioada sărbătorilor şi oraşul e relativ liber, a scris o bucureşteancă.

 

Breiking niuz, tati! Metrou blocat in statia Pieptanari, sau Eroii Revolutiei cum ii zice acum, pe sensul spre IMGB! De minute bune! Cineva a tras semnalul de alarma, cica unei persoane i s-a facut rau, trenul s-a blocat! Dinspre IMGB, trenurile circula doar pana la Tineretului, de unde spre Pipera se schimba la linia vecina! Doamne ajuta!
PS: Sunt in pericol sa pierd trenul spre Ploiesti, cu plecare din Gara de Nord la ora 14.20! APDEIT: pentru ca nimeni nu spune OFICIAL mare lucru, oamenii sunt panicati si circula deja zvonuri dintre cele mai mishto, de la incendiu la atac terorist! Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla in Bucuresti la vreo nebunie pe bune! Ptiu, Drace! – a comentat un alt călător.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE