Home Eveniment Incident șocant: O tânără s-a aruncat de la etajul 7 al unui...

Sursa Foto: Wikipedia

O tânără în vârstă de 25 de ani s-a aruncat duminică de la etajul 7 al unui bloc din Iași. Fata este studentă la Facultatea de Medicină, iar colega ei de apartament spune că nu știe ce a determinat-o să facă acest gest.

Fata le-a declarat polițiștilor că planuiau să meargă la biserică în această dimineață. Cu aproximativ zece minute înainte de producerea tragediei, fata s-a dus în camera sa pentru a se pregăti. Când a revenit, a găsit geamul deschis, iar colega sa zăcea în fața blocului.

Medicii chemați de urgență i-au acordat primul ajutor și au transportat-o la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. Studenta a intrat imediat în operație, având ruptură de splină, ficat și fracturi la coloană, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea, anunță Bună Ziua Iași.

Joi, doi tineri cu vârsta de 17, respectiv 20 de ani au murit după ce s-au aruncat de pe acoperişul unui bloc în Oradea. Tragedia a avut loc cu puţin timp înaintea orei 19. Pe acoperişul blocului, poliţiştii au găsit două mucuri de ţigări, o pungă, câteva cuie şi un proces verbal de contravenţie pentru consum de alcool în spații publice. Unul dintre martori a afirmat că aveau asupra lor o pungă cu substanțe halucinogene.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE