Home Eveniment INCREDIBIL: Un elicopter SMURD nu a putut ateriza pe heliport din cauza...

Sursa: SMURD

Un elicopter SMURD nu a putut ateriza pe heliportul special construit la Târgu Jiu pentru că acolo se desfășura un târg.

Echipajul trebuia să preia un bărbat, aflat în comă, după ce căzuse de pe acoperișul unei foste ferme. Medicii de la Spitalul Județean au luat decizia de a îl transporta la un spital mai mare, din cauza leziunilor. Doar că elicopterul care trebuie să îl transporte nu a putut să aterizeze pe heliportul orașului deoarece acesta era plin de tarabe.

Varianta de avarie a fost stadionul orașului, doar că nici acesta nu era tocmai gol. Polițiștii au fost nevoiți să dea afara sportivii care la acea oră făceau antrenamente. Până la urmă, victima a putut fi transportată la un spital din Capitală, anunță Radio Târgu Jiu.

Heliportul din Târgu Jiu a costat 451.000 de lei, iar banii au fost alocaţi de Guvern în 2012. Nu este pentru prima dată când heliportul este interzis elicopterelor. Anul trecut, de Zilele Orașului, un elicopter SMURD s-a rotit minute în șir pentru a prelua un bărbat care suferise un infarct. De asemenea, în noiembrie anul trecut, înaintea alegerilor prezidențiale, heliportul a fost blocat de un miting electoral al PSD.

 

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE