Home Politică Întâlnire de gradul zero între Dana Grecu și Dacian Cioloș. Ce i-a...

Dana Grecu
Sursa Foto: Antena 3

Realizatoarea emisiunii La Ordinea Zilei de la Antena 3, Dana Grecu, a povestit miercuri întâlnirea pe care a avut-o cu premierul Dacian Cioloș pe holurile televiziunii, după ce primul ministru a participat la o emisiune în direct.

Am încercat să ne salutăm….însă i-am spus că eu nu o să întind mâna. I-am spus că din punctul meu de vedere afirmația sa a fost lamentabilă și că nu și-a cerut scuze. Deci, dumneavoastră faceți o invitație cuiva și cu trei ore înainte să vină la dumneavoastră în casă spune despre dumneavoastră: “mă duc la ăla că trebuie, dar fac un duș după ce plec de la el”. (…) Lamentabil, jenant și jenant că nu a putut să-și ceară scuze, a spus Dana Grecu, la Antena 3.

Reacția vine după ce, cu o seară înainte, Dana Grecu lansase, tot în emisiunea sa, un atac extrem de dur la adresa premierului, pentru modul în care acesta a vorbit despre prezența sa la Antena 3.

Îmi e, pur și simplu, silă. Mi-e silă de oamenii care pretind că sunt buni, ei fiind, în esență, vai de mama lor. Când vezi niște oameni că își lipesc fulgi de tot felul și spun că sunt păsări călătoare și trântesc astfel de replici îți e silă, a spus Dana Grecu, citată de Stiripesurse.ro.

În cursul zilei de marți, la o dezbatere organizată de GDS la care Antena 3 nu a avut acces, moderatorul Gabriel Liiceanu i-a reproşat lui Dacian Cioloş că participă ca invitat la emisiunea Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea.

Eu mă duc acolo a doua oară, din respect pentru telespectatorii care nu primesc alt gen de informaţii decât de la oamenii de acolo. Acei oameni au dreptul să asculte şi punctul meu de vedere. Eu sunt agronom, la bază, şi am învăţat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă. Nu poţi să îţi faci meseria corect, dacă nu au curajul să şi cobori în mocirlă. Îţi iei cizme de cauciuc ca să nu te murdăreţti complet şi faci un duş după – a replicat premierul.

În emisiunea de la Antena 3, premierul a acuzat postul de televiziune că a mințit în ceea ce îl privește, în mai multe rânduri.

Minciuna mă deranjează. “Cutremur de la Ciolos, noi taieri de salarii”. Când am tăiat noi salarii? “Ciolos vinde portul Constanța”. Am vândut vreo bucată din portul Constanta? “Ciolos taie din banii veteranilor de război”. Nu numai ca nu am taiat, dar am corectat greseli. “Programul lui Ciolos, gazduit de Soros”. Era vorba de site-ul pe care e publicată platforma România100. El este găzduit de o platformă care nu are legătură cu Soros – a afirmat Dacian Cioloș.

Premierul a subliniat în mai multe rânduri că nu a făcut referire la publicul postului de televiziune. Față de care și-a cerut scuze, la insistențele lui Mihai Gâdea.

Îmi cer scuze față de oricine s-a simțit jignit, pentru că eu nu critic oameni, critic fapte (…) Nu a fost referirea mea la telespectatorii dumneavoastră, față de care am respect si de asta sunt aici – a spus Cioloș.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE