Home Politică Iohannis îl acuză pe Ponta că a complotat cu Băsescu împotriva lui

Sursa Foto: Președinția României

Klaus Iohannis și-a susținut la conferința de presă de luni ideea că Victor Ponta și Traian Băsescu au complotat împotriva lui la alegerile prezidențiale de anul trecut.

“Am același sentiment. Sunt diferite indicii pe care le-am discutat în campania electorală și care sunt prezentate în carte.” a declarat Klaus Iohannis la conferința de presă.

În noua sa carte, “Primul Pas”,  președintele Klaus Iohannis vorbește despre modul în care s-a desfășurat campania electorală din 2014 și despre atacurile din partea lui Victor Ponta și Traian Băsescu.

“Nu doar Victor Ponta, ci inclusiv fostul președinte Traian Băsescu a emis despre mine afirmații care nu îl onorează. Imi amintesc că, la un moment dat, Traian Băsescu a afirmat că sunt un individ profund corupt, în timp ce PSD-ul derula, pe la diverse posturi TV, fel de fel de scenarii absurde, cu mine ca protagonist. Focurile încrucișate care mă vizau și dintr-o parte, și din cealaltă sunt indicii puternice pentru un blat Ponta-Băsescu, dar nu am nici până în ziua de astăzi o dovadă indubitabilă în acest sens”, afirmă în carte șeful statului.

“Primul Pas” este cea de-a doua carte a președintelui Klaus Iohannis, în care, în afară de modul în care s-a desfășurat campania electorală, atacurile din partea lui Victor Ponta și Traian Băsescu, președintele României vorbește și despre rolul pe care și l-a asumat ca șef al statului dar și cel al Primei Doamne.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE