Home Eveniment Ionel a iertat-o pe Marinela, după ce i-a smuls un testicul. “Cine...

Ionel Popa, vasluianul de 39 de ani care a intrat în operaţie după ce iubita lui i-a smuls un testicul, spune că o iartă pe Marinela Benea.

Primul pas spre împăcare l-a făcut chiar Ionel. După trei zile de spitalizare, a împrumutat telefonul de la un coleg de salon şi a sunat-o pe Marinela. Femeia stătea cu sufletul la gură, după ce a auzit că Ionel vrea să o alunge de acasă şi să îi facă şi plângere la poliţie.

Dar situaţia avea să stea chiar invers. Ionel este de partea femeii şi recunoaşte într-un fel că şi-a meritat pedeapsa. Asta reiese din sfatul lui către femeile care nu se simt preţuite, aşa cum s-a simţit şi Marinela: “Care n-a primit flori, să facă la fel!”, a spus el la emisiunea WowBizz, potrivit portalului de ştiri vremeanoua.ro

Cazul din Dragomireşti, Vaslui, a ajuns celebru în toată lumea, după ce tabloidele The Daily Mail, The Sun sau The Mirror au preluat povestea din România.

vaslui testicule the daily mail

Captură dailymail.co.uk

În emisiunea de la Kanal D, Ionel a povestit prin ce a trecut. A suferit, dar nu poartă pică.

“Ei, mai gresim, fiecare greseste… Ne-am certat si noi, asa.. Ca de ziua femeii! Urma sã-i aduc si flori, da’ trebuia sã mã trezesc mai de dimineatã. Dupã aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat. M-a apucat de… Mi-a amortit, m-a durut un pic… Logic, si la o mânã dacã te întepi, nu tot te doare?! Da’ nu cã nu a fost sã strângã de ele, doar pielea un pic… Apoi am coborât la vale, acolo m-am întâlnit cu seful de politie, care m-a dus cu masina pânã la dispensar. De acolo m-a luat ambulanta si m-a adus aici, la spital. Mi-a fãcut analizele si m-a cusut. Operatia a durat putin”, a spus Ionel Popa. Acesta a mai adãugat cã i-a fost fricã sã nu-si piardã “bãrbãtia” si cã de abia asteaptã sã plece acasã. “Normal cã m-am speriat. Care nu se speria?! Da’ asta e. Da’ am iertat-o, nici nu se pune problema. Nu, nu e nicio ceartã… Da’ va trebui sã o tin la distantã, nu mã mai apropii de ea”, a spus el zâmbind.

Marinela are şi ea regretele ei. Dar nu a spus că, dacă ar da timpul înapoi, ar reacţiona altfel.

“A spus cã nu-l comand eu cã nu e casa mea. A sãrit pe mine, m-a apucat de pãr si mi-a tras câteva palme. Atunci l-am apucat de… Si de acolo a pornit totul. El s-a schimbat putin la fatã când l-am prins. Nu a tipat, nu a zis nimic. Nu am folosit niciun cutit, nimic, doar cu mâna l-am prins. Nu, nu mi-a adus niciun cadou, nimic, cã dacã îmi aducea, poate nu se întâmpla ce s-a întâmplat”, a mărturistit Marinela Benea.

Când a ajuns la spital, cu un testicul smuls, Ionel le-a spus medicilor cine este “autoarea”, dar şi motivul. A invocat că nevasta era supărată nevoie mare, că nu i-a oferit flori de 8 martie. Ulterior, femeia a nuanţat declaraţia şi a spus că era foarte supărată şi pentru că omul ei nu a ajutat-o să sape via.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE