Home Social Jurnalista Ailin Ibraim s-a stins la doar 36 de ani

Ailin Ibraim
Sursa Foto: Libertatea

Jurnalista Ailin Ibraim s-a stins din viață vineri, la doar 36 de ani. Anunțul a fost făcut de foștii colegi ai tinerei, din grupul Ringier.

Noi, jurnaliștii din redacțiile Ringier România, anunțăm cu tristețe dispariția fostei noastre colege Ailin Ibraim.

Ailin rămâne în amintirea noastră un om minunat, cu suflet cald și un zâmbet molipsitor. O jurnalistă frumoasă, deșteaptă, creativă, un model pentru alte femei, un reper de corectitudine și stil.

În aceste clipe grele, gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, căreia îi mulțumim pentru că am avut onoarea și bucuria să o cunoaștem pe Ailin, să îi fim colegi și prieteni. Ne va fi dor de ea, este anunțul postat pe mai multe site-uri ale publicațiilor din cadrul grupului.

Ailin Ibraim a fost redactorul-șef al revistei Bolero și a realizat coperte și editoriale de modă și frumusețe la nivel internațional pentru revista Unica. Apoi a creat Strike a Pose, un studio de modă și fotografie cu ședințe foto personalizate, styling și consiliere de imagine

Ailin a ales să facă stilism pentru revistele glossy din dragoste pentru frumos și din dorința de a se exprima vizual în pictoriale inventive, originale, care inspiră, au scris colegii tinerei pe site-ul Libertatea.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE