Home Politică Klaus Iohannis, mesaj de la Cotroceni înainte de alegeri: “Corupţia înseamnă sărăcie”

Sursa Foto: Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis i-a îndemnat vineri, pe români, să meargă duminică la vot pentru a îşi exprima opţiunea, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

Iohannis a precizat că 9 decembrie este declarată de Organizaţia Naţiunilor Unite şi Ziua Internaţională Anticorupţie.

Corupţia înseamnă sărăcie, înseamnă stagnare, dispreţ pentru cetăţeni şi pentru lege. Corupţia ucide, de aceea îmi doresc o Românie fără corupţie. De aceea am spus de fiecare dată că sprijin lupta anti-corupţie şi de aceea cred că în România aceasta trebuie să continue în forţă. Apreciez în mod deosebit activitatea DNA si a celor care şi-au făcut datoria pentru ca astăzi România să nu mai figureze pe lista ţărilor corupte şi să fie un exemplu de determinare. Lupta trebuie să continue până când respectarea legii devine regulă şi până când construim o societate care ea însăşi nu mai tolerează coruptia, a declarat Iohannis.

În privinţa scrutinului de duminică, Iohannis a insistat că românii nu trebuie să lase pe altcineva să decidă în locul lor.

Mesajul cel mai important pe care vreau să îl dau românilor este unul clar şi simplu: dragi români, mergeţi la vot! Mergeţi la vot şi nu lăsaţi pe altul să hotărască în locul vostru ce se întâmplă cu România noastră. Indiferent dacă aveţi o opţiune sau nu, mergeţi la vot, a spus preşedintele.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE