Home Politică Klaus Iohannis respinge nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier

Sursa Foto: Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu este de acord cu propunerea PSD-ALDE privind nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier.

Am decis să nu accept propunerea ca Sevil Shhaideh să fie prim-ministru. Solicit coaliţiei PSD-ALDE să facă o altă propunere, a anunţat Iohannis de la Palatul Cotroceni.

Preşedintele nu a dat detalii despre motivele deciziei sale.

Am cântărit cu grijă argumentele pro şi contra şi am decis să nu accept această propunere, este singura motivaţie făcută publică de Iohannis.

Liviu Dragnea l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, ca urmare a respingerii propunerii lui Sevil Shhaideh ca premier, și s-a declarat “stupefiat” de decizia președintelui, acuzându-l pe acesta că ignoră rezultatele votului din 11 decembrie.

Dragnea a anunțat că ia în calcul inclusiv suspendarea lui Klaus Iohannis din funcție, însă în același timp crede că un astfel de gest i-ar putea aduce beneficii politice președintelui.

Spune-ți părerea! Ar trebui sau nu suspendat președintele pentru că a refuzat desemnarea lui Sevil Shhaideh? Votează în linkul de mai jos:

SONDAJ Ar trebui suspendat Klaus Iohannis pentru că nu a acceptat desemnarea lui Sevil Shhaideh?

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE