Home Social La Băile Herculane va fi ca la Mamaia. Cum se schimbă la...

Băile Herculane, până acum  staţiune căutată de persoane în vârstă, pentru tratamente, va deveni una cosmopolită. Staţiunea va prinde altă stare, anunţă hotelierii. Va fi o staţiune exclusivistă, cu cabaret, tratament cu băi în lapte şi miere, petreceri zgomotoase şi, bineînţeles, all inclusive.

Anul acesta, hotelierii sunt gata să scoată staţiunea din amorţeală. Dezvăluie că vor oferi servicii de lux, axate nu numai pe tratament, ci şi pe petreceri exclusiviste şi răsfăţ.

“Startul la distracţie s-a dat o dată cu weekend-ul de 1 mai, când staţiunea a găzduit prima petrecere cu spumă, DJ, animatoare, jocuri de lumini, piscină, cabaret şi multă şampanie, care au dat tonul la un nou stil de a petrece în Herculane”, a declarat pentru AGERPRES, Laura Pătru, PR la Asociaţia Pro Turism Herculane.

Pentru prima oară, hotelieri vor ca anul acesta să ofere turiştilor pachete all inclusive, să aducă animatoare, să ofere croaziere pe Dunăre, iar pentru cei mai dornici de adrenalină, rafting pe Cerna.

Sezonul de tratament începe pe 15 iunie şi va oferi, pe lângă tratamentul clasic, şi băi în ciocolată, băi cu lapte şi miere, masaje cu beţe de bambus şi roci vulcanice, jacuzzi, saună şi piscine cu apă caldă.

Afaceriştii din zonă s-au gândit şi la familiile cu copii, aşa că anunţă că extind spaţiile pentru locurile de joacă atât în interior, cât si în exterior.

Servicii exlusiviste şi o altă faţă a staţiunii

Hotelierii se bucură că şi autorităţile au început să mişte ceva în zonă.

“Administraţia judeţeană şi cea locală au demarat proiecte de reabilitare, în prezent desfăşurând lucrări la reţeaua de apă şi canalizare, dar şi de asfaltare a drumurilor, urmând ca până la sfârşitul acestui an să fie renovate Piaţa Hercules, Parcul Imperial Central şi Parcul Vicol. Au intrat în renovare şi câteva din clădirile istorice, însă aici lucrurile decurg ceva mai lent, din cauza birocraţiei şi a sumelor mari necesare pentru restaurări”, a subliniat reprezentanta Asociaţiei Pro Turism Herculane pentru AGERPRES.

Cele mai multe dintre hoteluri au fost privatizate şi modernizate, iar apele termale au adus faimă. Numai anul trecut au venit aici peste 70.000 de turişti, dintre care peste 3.000 de străini.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE