Home Lifestyle Laura Bretan, puștoaica-fenomen de la Românii au talent

Sursa Foto: Captură Pro TV

Laura Bretan, o elevă în vârstă de 13 ani, a făcut istorie la show-ul TV “Românii au talent”. În momentul în care a început să interpreteze O Mio Babbino Caro, sala a izbucnit în lacrimi. 

Vocea ei dumnezeiască l-a făcut pe Smiley să afirme, din culise, “Doamne, Doamne!”, iar apoi s-a aruncat la pământ. Membrii juriului au fost și eu copleșiți. Andi Moisescu s-a întrebat surprins “Ce e asta?”, iar Mihaela Rădulescu și Andra au aplaudat-o mute de uimire.

Interpretarea a transmis multă emoție, iar publicul a părut fermecat. La final, puștoaica de 13 ani a fost luată în brațe de membrii juriului.

“Pur și simplu ne-a năucit, ne-a lăsat fără cuvinte. Am plâns, ne-am bucurat! Ce apreciez și mai mult la ea este că nu e conștientă de ce dar de la Dumnezeu are ea”, a mărturisit despre Laura Bretan cântăreața Andra.

“O voce care se naște la nu știu câte sute de ani”, a spus și Mihaela Rădulescu.

La finalul momentului, Laura Bretan a declarat cu ochii în lacrimi că îi dedică momentul bunicului ei, cel care a convins-o să vină la Românii au talent, dar nu a mai apucat să o și vadă.

“Câteva zile au trecut de când bunicul meu a plecat la Domnul. Și asta a fost pentru el”, a afirmat Laura Bretan.

Publicul a încurajat-o pe elevă cu ropote de aplauze.

Laura Bretan este româncă, dar s-a născut în SUA. Peste Ocean, a câștigat deja mai multe concursuri. Postul de televiziune CBC i-a dedicat un reportaj.

Jurnaliștii americani au filmat-o pe fată în Chicago, unde ea le-a spus că este mândră că este româncă și a început să le cânte în sufragerie, iar ceea ce a ieșit părea a fi ca într-o sală de operă.

“Mi se pare foarte interesant cum îmi pot folosi vocea, nu mi s-a părut niciodată dificil. Profesorul meu îmi spune că am o voce foarte puternică”, a declarat în interviu adolescenta cu origini românești.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE