Home Lifestyle Lecţia celei mai frumoase femei din lume. Ce s-a întâmplat cu ea...

Sursa Foto: Facebook/Brave Miss World

Povestea dureroasă a celei mai frumoase femei din lume care a fost violată a devenit poveste de film. Un film documentar despre putere, rezistenţă, curaj şi salvare. Iar personajul principal, Linor Abargil, va veni la Bucureşti pentru a asista la proiecţia documentarului “Brave Miss World”, anunţă AGERPRES care citează un comunicat al Fundaţiei Scheherazade.

Proiecţia va avea loc luni, 18 mai, începând cu ora 19,00, la AFI Cinema City Cotroceni.  Filmul “Brave Miss World” ecranizează un moment tragic din viaţa tinerei Linor Abargil care, devenită Miss Israel la doar 18 ani, a căzut victimă a violenţei sexuale. A fost violată în anul 1998, dar a găsit puterea de a merge mai departe şi de a lupta pentru ca alte femei abuzate să-şi găsească curajul de a valora viaţa şi de a-şi construi un destin frumos pe o istorie dureroasă.

Povestea lui Linor Abargil a făcut înconjurul lumii. În 1998 a fost încoronată Miss Univers. Linor este de origine din Israel, iar când a primit titlul, pe scenă, a izbcnit în lacrimi. Ulterior a povestit că erau lacrimi de confuzie, ea fiind încă în şoc, traumatizată. Cu câteva săptămâni înainte de acel moment, cel mai frumos în viaţa ei de până atunci, fusese violată chiar de impresarul ei. Erau în Milano, Italia, când s-a întâmplat asta. Linor Abargil a povestit că erau în maşină, iar agresorul a dus-o într-un loc lăturalnic, unde sub ameninţarea unui cuţit a siluit-o. Tânăra a implorat pentru viaţa ei şi a fost lăsată să plece. Ea a anunţat imediat atutorităţile italiene, dar din lipsă de probe nu l-au putut arestat. Când a ajuns însă în Israel, agresorul a fost arestat şi, după un proces lung, a fost condamnat la 16 ani de închisoare.

Astăzi, Linor Abargil, fata care a impresionat o lume întreagă cu frumuseţea şi povestea ei de viaţă, este mamă a trei copii, avocat de succes şi o voce puternică care apără femeile abuzate sexual sau cele care sunt victime ale violenţei domestice. Mai jos, găsiţi filmuleţul încoronării ei Miss Univers.

Sursa: youtube.com

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE