Home Politică Lider PSD, despre posibilitatea unor alegeri anticipate: “Nu știm ce va fi...

Dragnea
Sursa Foto: PSD

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, le-a vorbit membrilor de partid care au participat sâmbătă la conferinţa de alegeri a organizaţiei de femei a PSD Teleorman despre posibilitatea unor alegeri anticipate.

Acest partid are capacitatea şi forţa interioară să câştige viitoarele alegeri, parlamentare şi locale, parlamentare şi la termen sau mai grăbite eventual, pentru că nu ştie nimeni ce va fi la toamnă. Vă rog ca, după ce terminaţi aceste alegeri, în luna august să vă odihniţi, să vă faceţi concediile, pentru că este posibil ca în septembrie să avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră, a spus Dragnea, la Alexandria.

Întrebat ce informații are despre un asemenea scenariu, Dragnea a declarat că PSD nu își dorește anticipate, dar trebuie să se pregătească pentru orice variantă.

În ultimele luni, s-a tot vorbit din partea PNL, din partea Cotroceniului, de un nou guvern. Din partea PNL, s-a tot vorbit de alegeri anticipate. Noi nu dorim alegeri anticipate, vrem ca, în România, să existe stabilitate guvernamentală, stabilitate politică, dar nu e tot timpul obligatoriu ca tot ce vrem noi să se întâmple. Şi trebuie să fim pregătiţi. Parlamentul vine în toamnă la lucru, aşa cum ştim cei de la PNL au spus că vor pregăti din nou o moţiune de cenzură, a susţinut Dragnea, citat de AGERPRES.

Întrebat de jurnalişti dacă anticipatele pot fi provocate şi de o demisie a premierului, Dragnea a răspuns că el nu dorește ca Victor Ponta să plece de la Palatul Victoria.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE