Home Extern Lista cu ultimele dorinţe ale unei adolescente aflate pe moarte din cauza...

Sursa Foto: Mirror.co.uk

O adolescentă care s-a luptat mai bine de cinci ani cu cancerul a primit vestea cumplită de la medici. Boala ei a recidivat pentru a şaptea oară, iar de data aceasta nu mai există nicio posibilitate de tratament.

Emma Cosgrove este din Cheadle, Marea Britanie, şi ştie că mai are foarte puţin de trăit. Totuşi, a decis să încerce să uite de durere şi să le lase celor dragi cât mai multe amintiri. Astfel, fata şi-a făcut o listă cu ultimele ei dorinţe pe pământ, pe care încearcă să şi le îndeplinească.

În topul listei se află două planuri măreţe. Primul este acela de a se căsători cu cel care este prima ei dragoste, iubitul din copilărie, un tânăr cu un an mai mare ca ea. A doua dorinţă fierbinte este de a ajunge în Florida, Statele Unite ale Americii, pentru a săruta delfinii.

fata cancer familie

Emma (foto dreapta) împreună cu mama şi cu sora ei. Sursa foto: Mirror.co.uk

Pentru a-i împlini visele, prietenii şi familia au creat o pagină online unde i-au spus povestea şi au anunţat care este contul bancar unde se pot face donaţii.

Cazul ei a impresionat nu doar mica comunitate în care locuieşte în Anglia, ci şi oameni din alte colţuri ale lumii, care au dorit să contribuie la ultimele ei clipe de fericire.

Emma a fost o luptătoare de la vârsta de 12 ani, când i-a fost descoperită o tumoare la un picior. Medicii au pus diagnosticul cumplit de cancer osos, iar fata a trecut apoi prin nu mai puţin de 18 operaţii de extirpare a tumorilor care s-au răspândit în corpul ei. În ultimii cinci ani, medicii i-au dat speranţe, însă, înainte de Crăciun, totul a fost spulberat.

fata cancer caine

Sursa foto: Mirror.co.uk

Nici măcar curele de chimioterapie nu o mai pot ajuta, a povestit ea pentru Manchester Evening News.

“Vreau să mulţumesc fiecărei persoane care a făcut donaţii. Nu pot să spun în cuvinte cât de recunoscătoare şi cât de mult apreciez fiecare donaţie. Tot ce faceţi pentru mine mă ajută să strâng amintiri grozave cu toată familia şi cu prietenii mei şi abia aştept să împărtăşesc cu voi fotografii”, a spus Emma.

Mama ei îi planifică acum nunta, încercând să ia legătura cu reprezenţii unor hoteluri şi săli de festivităţi, unde fiica ei ar putea să se căsătorească, pentru a le cere acestora ajutorul.

Emma si mama ei

În contul Emmei s-au strâns deja donaţii de peste 17.500 de lire sterline.

După ce se va căsători şi va săruta delfinii din Florida, Emma mai are câteva planuri. Lista ei cu ultimele dorinţe a fost făcută publică pe pagina unde s-a cerut ajutor financiar.

Celalte dorinţe ale Emmei:

  • O vacanţă de câteva zile în Centre Parks, împreună cu căţeluşa ei Nala
  • O sesiune de cumpărături, poate chiar în Paris
  • Machiaj profesionist
  • O pereche cu cercei cu diamante
  • O ieşire la Londra, unde să vizioneze şi filmul Lion King

Deocamdată, Emma a reuşit să se logodească cu iubitul ei.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE