Home Social Litoralul se pregăteşte pentru toamnă. Sejur de cinci stele, la o sută...

Litoralul românesc ar putea fi cu adevărat pentru toţi începând cu 31 august, atunci când preţurile la cazări vor fi mult mai mici. Hotelurile care au intrat în programul ANAT vor vinde sejururi începând de la 159 de lei. Însă, în condiţii speciale. Cu cât pretenţiile cresc, cu atât tarifele sunt mai mari.

În sud, pachetul “Litoralul pentru toţi” are preţurile cele mai mici.  În Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, tarifele maximale pentru un sejur de șase nopț ajung până la 159 lei/persoană, la un hotel de o stea, fără mic dejun. În timp ce la un hotel de 5 stele, prețul unui sejur este de 469 lei/persoană, cu mic dejun, adică puţin peste 100 de euro.

În nordul litoralului, în zona Mamaia — Constanța — Eforie, tarifele maxime propuse pentru oferta specială de șase nopți de cazare/persoană, cu TVA inclus de 9%, sunt cuprinse între 205 lei pentru un sejur la un hotel de o stea, fără mic dejun şi ajung la 605 lei/persoană pentru un sejur la un hotel de 5 stele, cu mic dejun.

La fel ca şi în anii trecuţi, şi în 2015 va exista oferta de sejur All Inclusive. Pentru cinci nopți, o persoană va plăti până la 765 lei la un hotel de 3 stele, în timp ce pentru un hotel de 5 stele, prețul unui astfel de sejur ajunge la 985 lei.

Regimul All Inclusive asigură toate cele 3 mese servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă, anunţă Asociația Națională a Agenţiilor de Turism, conform AGERPRES.

Programul se va derula în perioada 31 august – 11 octombrie şi a fost lansat de ANAT, Federația Patronatelor din Turismul Românesc și Asociația Litoral-Delta Dunării.

 

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE