Home Politică Liviu Dragnea începe vânătoarea de tehnocraţi: “Pentru asta trebuie să dea socoteală”

dragnea govor, dragnea
Sursa Foto: PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a început verificările privind activitatea Guvernului şi a ministerelor în perioada guvernării Cioloş. Pe de o parte, Dragnea i-a adresat un apel ministrului de Finanțe să facă o anchetă asupra rectificării bugetare.

Îl rog pe domnul ministru de Finanțe, domnul Ștefan Viorel, dacă e nevoie de sprijin de la Parlament facem și asta, să demareze urgent o verificare, cercetare, anchetă foarte dură internă să vedem cum s-a ajuns în situația în care ei au avut o rectificare pozitivă, spunând că vor avea venituri suplimentare la buget. În schimb, se pare că au încasat cu mai puțin de 10 miliarde. Asta e ceva foarte grav și pentru asta trebuie să dea socoteală și premierul, și ministrul de Finanțe. Și îl rog pe domnul Viorel Ștefan să verifice urgent lucrul ăsta, pentru că nu ne jucăm cu bugetul țării, a declarat liderul PSD, la Palatul Parlamentului.

De asemenea, Liviu Dragnea a afirmat că a discutat cu ministrul Sănătăţii, care s-a declarat supărat privind unele măsuri ale predecesorului său, Vlad Voiculescu. Potrivit acestuia, Florian Bodog i-ar fi spus că “se pare că o să găsească nişte documente privind închiderea a 100 de spitale”.

În ministere găsesc tot felul de lucruri. Ministrul Sănătăţii am înţeles că era foarte supărat pentru că se pare că o să găsescă nişte documente care pregăteau închiderea a 100 de spitale, pentru că spitalele respective n-au fost ajutate, nu au primit bani de la minister. În fiecare zi, colegii mei din Guvern tot descoperă ‘mine’ în fiecare minister. Până la urmă, cineva va trebui să răspundă pentru această atitudine, pentru că deja nu mai este politic, Ministrul Sănătăţii a venit la mine să-mi spună exact aceste lucruri, pentru că era foarte supărat, a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other