Home Politică Liviu Dragnea, prima reacţie după anunţul şoc al lui Iohannis privind premierul

Dragnea premier
Sursa Foto: stirileprotv.ro

Liviu Dragnea s-a declarat dezamăgit de anunţul preşedintelui privind amânarea deciziei de nominalizare a unui premier.

Am luat notă de anunţul preşedintelui, cu privire la posibila desemnare după Crăciun. Noi, la Parlament, eram pregătiţi pentru audierea ministrilor şi votarea guvernului. Fiecare cu ritmul lui. Am aflat de la televizor ca şi dumnevoastră, probabil vrea să discute mai mult cu doamna Shhaideh. Domnul preşedinte nu a precizat în ce zi după Crăciun. După Crăciun e o perioadă foarte lungă. Noi eram pregătiţi ca mâine-poimâine să putem vota Guvernul în Parlament. Obiectul nostru ăsta este, sa avem Guvern instalat până la 31 decembrie, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Întrebat despre posibilitatea unui demers de suspendare a preşedintelui Iohannis, Liviu Dragnea a răspuns că nu ia în calcul acest lucru deocamdată.

Aşteptăm sa vedem ce propunere face, dacă o va numi pe doamna Shhaideh, nu are rost o asemenea discuţie. Sunt semne bune, a concluzionat Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a amânat luarea unei decizii privind desemnarea unui premier, potrivit anunţului făcut de acesta la Palatul Cotroceni, la finalul consultărilor pe care le-a avut în ultimele două zile cu partidele politice.

Citeşte mai mult despre anunţul preşedintelui: 

Anunţ şoc la Cotroceni: Klaus Iohannis amână decizia privind premierul. Când va face nominalizarea

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE