Home Social Loteria bonurilor, o nouă extragere! Află dacă ai câștigat

bonuri fiscale loteria bonurilor fiscale

Loteria bonurilor a stabilit o nouă serie de potențiali câștigători, în urma tragerii la sorţi organizată de către Ministerul Finanţelor Publice.

Pot intra în cursa pentru premiul de un milion de lei cei care au bonuri emise în ziua de 16 septembrie, în valoare de 274 de lei.

Cei care au bonuri care corespund numerelor extrase din urnă trebuie să meargă, în termen de 30 de zile, la una dintre unitățile ANAF, cu o copie a actului de identitate și cu o cerere, care poate fi obținută gratuit de la administrația fiscală. Atenție: documentele depuse după expirarea termenului de 30 de zile nu vor mai fi luate în considerație.

Fiecare unitate ANAF la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă va elibera o copie a acestora cu mențiunea ‘conform cu originalul‘, pe care se înscrie un număr unic de înregistrare. Lista acestora va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF, în așa fel încât fiecare persoană să poată verifica existența sa pe listă.

Regulamentul pentru loteria bonurilor este acelaşi de la ultimele extrageri. În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde 100 sau chiar mai puțini câștigători, premiul de 1.000.000 lei va fi împărțit între aceștia.

Dacă numărul lor este mai mare însă, va fi organizată a doua extragere.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale norocoase, acestea vor fi centralizate și transmise către ANAF, care le va încărca în Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale, iar ulterior Direcția de Antifraudă va verifica veridicitatea lor. Iar abia apoi câștigătorii vor putea veni să își ridice premiile.

Cele mai consistente câştiguri au fost încasate pentru bonurile emise pe luna iunie, când doar patru români au anunţat că au bonul norocos emis pe 1 iunie, în valoare de 509 lei.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE