Home Economic Loteria Bonurilor: Patru români au câștigat o avere la extragerea pentru iunie

Loteria Bonurilor Fiscale

Patru români au revendicat în termenul legal premiul pus la bătaie în cadrul Loteriei Bonurilor pentru luna iunie, anunță Ministerul Finanțelor

Este vorba despre contribuabili din București, Prahova, Timiș și Bacău, care au avut un bon de 509 lei, emis pe 1 iunie,  potrivit sursei citate. Drept urmare, fiecare dintre cele patru persoane ar urma să primească 250.000 de lei, sumă din care va fi scăzut însă impozitul de 16%..

Ministerul Finanțelor Publice va plăti premiile în termenul prevăzut de lege, respectiv 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, cel mai târziu în data de 17 octombrie 2015, după verificarea prealabilă de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale antifraudă fiscală, a autenticității și realității bonurilor fiscale depuse în vederea revendicării premiilor, anunță cei de la Finanțe.

Duminică, 20 septembrie, va fi organizată Loteria Bonurilor emise în perioada 1-31 august 2015. Fondul de premiere va fi tot de 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

De asemenea, în luna decembrie 2015 va avea loc o extragere ocazională cu prilejul sărbătorilor de iarnă, la care vor participa bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie – 31 noiembrie 2015.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE