Home Politică Ludovic Orban, vis de primar al Bucureştiului

Sursa Foto: PNL

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, anunţă că vrea să candideze la Primăria Capitalei, în 2016. El este în aceste momente unul dintre liderii vocali ai Opoziţiei şi spune că are şi el planuri politice pentru sine. Scaunul de primar al Capitalei l-ar încânta. De altfel, mărturiseşte că visează la această poziţie de mulţi ani, chiar de mai bine de un deceniu.

“Cu siguranţă m-a pregătit o bună perioadă de timp, încă din 2000. Mă consider pregătit, cunosc problemele din Bucureşti şi, mai mult, am idei pentru rezolvarea problemelor. Dar asta nu înseamnă că dacă nu voi fi desemnat, nu voi susţine candidatul PNL” – a spus Ludovic Orban, miercuri seară, la Antena 3.

Ludovic Orban recunoaşte că a mai sperat în alte două campanii electorale că ar putea fi candidatul partidului pentru funcţia de edil al Bucureştiului.

“În campania electorală, Traian Băsescu mi-a spus că am candidatura asigurată. Dar, probabil, Adriean Videanu era mai pregătit decât mine. A câştigat la masa verde” – a afirmat Orban în emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3.

În toamna anului trecut, Ludovic Orban a fost multă vreme şi nominalizarea lui Klaus Iohannis pentru şefia partidului PNL. Însă, după câştigarea alegerilor prezidenţiale, Iohannis a preferat să o susţină pe Alina Gorghiu,  cea care alături de Vasile Blaga conduc noul PNL.

 

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE