Home Lifestyle Machiaj scump vs. machiaj ieftin. Pe ce parte a feţei au fost...

Un artist de make-up din Marea Britanie obişnuieşte deja să ţină un concurs pe internet, pentru a arăta care este diferenţa dintre machiajul cu produse mai ieftine faţă de cele de cinci stele.

Metoda folosită pentru a arăta diferenţa este una sugestivă. Jumătate de faţă este realizată cu machiaj scump, jumătate cu machiaj ieftin. Ultima oară când a folosit acest exerciţiu, aproape un milion de oameni au văzut clipul de pe youtube şi cei mai mulţi internauţi au răspuns greşit la test.

Sursa video: pixiwoo via Youtube

De data aceasta, Daily Mail relatează despre un alt exerciţiu. Sam Chapman îşi întreabă fanii care parte a modelului Clarie Coleman are machiaj de 441 de lire sterline şi care este cealaltă jumătate la care s-au folosit produse de înfrumuseţare mult mai ieftine, în valoare de 68 de lire sterline.

Şi de această dată cei mai mulţi internauţi au greşit când au dat răspunsul. Cum priveşti fotografia, partea stânga este cu machiaj de lux.

Sursa foto: Daily Mail

La prima vedere diferenţele pot să nu fie semnificative, însă Sam Chapman spune că totul devine clar după câteva ore de la aplicarea machiajului, când produsele ieftine nu mai rezistă pe faţă, iar machiajul trebuie reîmprospătat.

“După opt ore, există o diferenţă clară. Fondul de ten nu a rezistat, fardul s-a disipat, nici rujul nu a durat, iar buzele s-au uscat. Când vine vorba despre durata unui machiaj, veţi obţine ceea ce plătiţi”, a spus Sam, care a devenit populară pe canalul Pixiwoo, de pe YouTube.

Ea a dat şi câteva sfaturi. Le-a spus fanelor că este foarte important să îşi aleagă o bază a machiajului potrivită cu tipul de piele sau să întindă fondul de ten cu o perie, pentru a obţine mai multe straturi fine, decât unul singur gros.

Sursa video: pixiwoo via Youtube

Citește și: Din Paradis, s-a întors în casa natală din Slatina. Aventura căsniciei s-a încheiat pentru Mădălina Ghenea

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE