Home Eveniment Marian Godină o critică dur pe Carmen Dan după declaraţiile pe tema...

marian godină

Poliţistul Marian Godină are o atitudine extrem de dură la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, după declaraţiile acesteia privind violenţele de la mitingul împotriva modificărilor din justiţie.

Îmi doresc să traiesc clipa în care voi fi mândru că sunt condus de un ministru de interne care îşi merită pe deplin funcția pe care o ocupă. Să îl privesc cu admirație atunci când ține un discurs, pe care să îl tină fără să îl citească, să îl văd că acceptă întrebări din partea jurnaliştilor, cărora să le răspundă ferm şi concis. Un ministru care să nu fie încuiat nici de cea mai dificilă întrebare venită din partea celui mai iscusit jurnalist. Să îmi dea încredere şi să îmi pot spune în gând emoționat: ăsta e un minstru de interne adevărat, care mă reprezintă. Acum câteva minute, am vizionat declarația de presă a doamnei ministru de interne. Am văzut o doamnă extrem de timorată, citind cu mare dificultate de pe nişte foi şi dând foarte multe detalii tehnice care nu interesau pe nimeni. Ba mai mult, a nominalizat nişte persoane publice care promovează ieşitul în stradă, dorind parcă să ne arate vinovații pentru ce se întâmplă în țară. Să accepte întrebări din partea jurnaliştilor?? Normal că a fugit imediat ce a terminat de vorbit, pardon, de citit. Cum să facă aşa ceva când nu ar fi avut răspunsurile scrise pe foaie? Mi-a fost jenă – a scris Marian Godină pe Facebook.

Carmen Dan a susţinut joi o declaraţie de presă, la sediul Ministerului de Interne, ocazie cu care a afirmat că nu a primit informări cu privire la eventuale intenţii de provocare la protest. Cei care au primit mesaje SMS din partea unui ofiţer SRI au fost secretarul de stat Viorel Ştefu şi şeful Poliţiei, Bogdan Despescu, a precizat aceasta.

De asemenea, Carmen Dan a subliniat implicarea unor personalităţi publice, formatori de opinie sau membri ai unor formaţiuni politice pentru susţinerea protestelor de stradă, menţionând că pe site-uri de socializare au fost postate adrese de domiciliu ale unor lideri politici şi numere de telefon ale miniştrilor.

Iată integral declaraţia acesteia:

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE