Home Economic Mark Zuckerberg a devenit tată. Anunţul despre acţiunile Facebook a luat lumea...

Sursa Foto: Facebook

Mark Zuckerberg a făcut anunţul că a devenit părinte, cum altfel, decât pe pagina sa de socializare. Fondatorul Facebook a publicat o scrisoare pentru fiica sa, Max, dar şi pentru oameni din întreaga lume.
Mesajul lui Zuckerberg vorbeşte despre o schimbare în lumea întreagă, iar el va ajuta la asta prin decizia de a dona, de-a lungul vieţii sale şi a soţiei, 99% din acţiuni, ceea ce înseamnă peste 45 de miliarde de euro.
Zuckerberg are doar 31 de ani şi este căsătorit, din 2012, cu Priscilla Chan, o fostă colegă de-a sa de la universitatea Harvard.
Postarea este semnată de “mama şi tata” şi este numită simplu “Scrisoare către fiica noastră”.
“Dragă Max, 
Mama ta şi cu mine nu avem cuvinte să descriem speranţa pe care ne-ai dat-o pentru viitor. Viaţa ta este promiţătoare şi sperăm că vei fi fericită şi sănătoasă să te bucuri de ea. Ne-ai dat deja un bun motiv pentru a reflecta asupra lumii în care vei trăi. 
Ca orice părinţi, vrem să creşti într-o lume mai bună decât cea de astăzi (…) Vom face totul pentru asta, nu doar pentru că te iubim, dar şi pentru că avem o responsabilitate morală pentru toţi copiii din următoarea generaţie. Societatea noastră are o obligaţie să investească în dezvoltarea nivelului de trai al tuturor celor care vin în această lume, nu doar pentru cei care au venit deja (…)
Astăzi, majoritatea oamenilor mor din cinci cauze: boli de inimă, cancer, infarct, boli neurodegenerative şi infecţioase. Şi putem face progrese mai rapide în rezolvarea acestor probleme, dar şi a altora (…).
Speranţele noastre pentru generaţia ta se concentrează pe două idei: dezvoltarea potenţialului uman şi promovarea egalităţii (…)
Vom oferi 99% din acţiunile noastre la Facebook – în prezent reprezentând 45 de miliarde de dolari – în timpul vieţii noastre pentru a ajuta la această misiune. Ştim că este o mică contribuţie în comparaţie cu toate resursele şi talentele celor care deja muncesc pentru aceste obiective. Dar vrem să facem ceea ce putem, să muncim alături de alţii (…)
Vă vom împărtăşi şi alt detalii în lunile următoare, după ce ne acomodăm cu ritmul noii vieţi de familie şi după ce ne vom întoarce din concediile de maternitate şi paternitate. Înţelegem că aveţi multe întrebări despre cum şi de ce am ales să face asta. 
Cum am devenit părinţi, am intrat într-un nou capitol al vieţii noastre şi vrem să împărţim profunda noastră apreciere tuturor care au făcut asta posibilă (…)
Max, te iubim şi simţim o mare responsabilitate să lăsăm această lume mai bună pentru tine şi pentru ceilalţi copii. Îţi dorim o viaţă plină cu iubire, speranţă şi bucuria pe care şi tu ne-ai adus-o nouă. Abia aşteptăm să vedem ce aduci acestei lumi. 
Cu dragoste, 
Mama şi tata” 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE