Home Politică VIDEO Mesaj al preotului Constantin Necula, difuzat la un miting electoral al...

Constantin Necula
Sursa Foto: Constantin Necula via Facebook

Consilierul misionar-pastoral şi de imagine al Mitropoliei Ardealului, preotul Constantin Necula, a transmis un mesaj video înregistrat celor câtorva sute de liberali prezenţi vineri seara, în Sala Thalia din Sibiu, unde a avut loc evenimentul electoral “România, înainte!”, anunță Agerpres.

Prezentatorul evenimentului le-a spus liberalilor că “un om al lui Dumnezeu s-a gândit azi” la dumnealor.

Preotul Constantin Necula le-a transmis candidaţilor PNL din Sibiu un mesaj prin care îi îndeamnă să se gândească la Dumnezeu şi la sufletul poporului român.

Nu e rău ca cei care participă în campanie sau care încearcă să ne hotărască viața pe viitorii 4 ani să înțeleagă importanța a două lucruri nenegociabile în poporul român: Dumnezeu și sufletul poporului! De aici se poate câștiga și merge mai departe! – este mesajul proiectat pe ecranul din sala în care avea mitingul electoral.

Puteți urmări mesajul preotului Constantin Necula la minutul 5:50 al înregistrării:

Preotul Constantin Necula și mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, nu au putut fi contactaţi de corespondentul AGERPRES pentru a-şi exprima un punct de vedere privind transmiterea respectivului mesaj unui partid politic, în timpul campaniei electorale.

Reţeaua de ştiri vrea să ştie opinia dumneavoastră despre acest subiect, prin intermediul sondajului de mai jos.

Toate sondajele noastre sunt realizate prin intermediul Opinion Stage, o companie cu sediul în Statele Unite. Serviciile acestei companii sunt folosite de instituții prestigioase de presă, cum ar fi BBC, SPORTSNET sau MTV, precum și de alte corporații, de exemplu IBM. Responsabilitatea privind calcularea rezultatelor votului aparține în totalitate acesteia. Puteți găsi toate detaliile pe siteul oficial al companiei Opinion Stage.

Reţeaua de ştiri îşi rezervă dreptul de a nu aproba comentariile care conţin exprimări triviale, atacuri la persoană, mesaje xenofobe, discriminări de orice fel, instigări la violență și alte fapte care pot fi considerate antisociale.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE