Home Eveniment Mesajul emoţionant al lui Cabral pentru Oana, jurnalista moartă în accident

Cabral are un mesaj sfârşietor după pierderea Oanei Dicu, mama care a murit într-un tragic accident, joi, pe podul Băneasa, la ieşire din Bucureşti. Vedeta TV era coleg cu jurnalista Oana Dicu.

Acesta este afectat profund de pierderea suferită. În mesajul lui intitulat “Oana este” îşi exprimă furia faţă de dispariţia tragică a unei mame şi a unei colege atât de tânără.

“Oana a fost. Oana a fost o colegă cu zâmbet șiret și sigur, minionă și firavă. Oana a fost un om frumos și săritor, implicată și dedicată. Oana a fost o mamă grijulie și iubitoare. Oana, o zăpăcită veselă și miștocară. Eu am fost colegul Oanei. Mulți ani la rând. Am filmat, am râs, ne-am luat la mișto, ne-am enervat când nu ne-a ieșit ceva și ne-am umflat în pene atunci când treaba a fost bună. Am filmat, am râs, am muncit și câteodată am și petrecut. Până joi. Facem lucruri pe lumea asta, apoi plecăm mai departe. Lăsăm în urmă prieteni, colegi, amici. Lăsăm în urmă copii și părinți. Lăsăm în urmă regrete și lacrimi. Și e normal să fie așa. Însă unii, parcă cei mai buni, pleacă mult prea devreme. Oana a fost. Dar Oana este în gândurile și în sufletele noastre. Oana este”, scrie acesta, pe www.cabral.ro.

Cabral era coleg cu oana la emisiunea”Ce spun românii”, pe care o prezintă la Pro TV.

Oana Dicu a murit la vârsta de 35 de ani. Ea s-a stins în faţa fiicei sale, în vârstă de doar 4 ani. Cea mică era pe bancheta din spate, într-un scaun special pentru transportul copiilor, asigurat cu centură de siguranţă. A supravieţuit miraculos, în maşina mamei sale, sfărâmată în impactul puternic.

Anchetatorii cred că tânărul care a provocat accidentul conducea cu mare viteză. A pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contransens, chiar în faţa maşinii conduse de Oana Dicu.

Toţi cei care au cunoscut-o sunt revoltaţi. Oana putea trăi, dacă în zonă erau parapete între sensurile de mers. Drumul Naţional 1 este şoseaua cu cele mai multe accidente, multe produse din cauza vitezei. La fel ca în cazul accidentului în care a murit jurnalista, în lipsa unei bariere, şoferii ajung uşor pe contransens şi produc tragedii.

Cabral a mai pierdut un prieten şi în urma incendiului din clubul Colectiv. Fotograful Alex Chelba era bun camarad cu Cabral. A murit la 7 zile după incendiu. Şi atunci Cabral a scris un mesaj emoţionant de rămas-bun.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE