Home Eveniment Mihnea Năstase şi-a dus iubita la Comisia Europeană. Mezinului fostului premier e...

Fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase ş-a dus iubita, în acest weekend, în vizită la Comisia Europeană. Pe Facebook, Corina Corolevschi, o fostă sportivă şi fiica unui multi-milionar, se laudă că a trăit momente preţioase acolo, împreună cu iubitul ei care este consilier al unui europarlamentar român.

Mihnea are 22 de ani şi abia şi-a început cariera politică, după ce a studiat în Elveţia, dar şi în capitala Marii Britanii. Eurodeputatul Cătălin Ivan a recunoscut în trecut că, în baza relaţiei vechi cu tatăl său, a fost de acord să-l ia pe mezin la biroul lui. 

mihnea si iubita comisie

Facebook

Însă, pagina de socializare a lui Mihnea Năstase nu este plină cu lucrările de-ale sale la Bruxelles, ci cu fotografii şi mesaje de iubire transmise fetei care este cu patru ani mai mare ca el. Au împlinit de curând o lună de relaţie.

Mihnea pare îndrăgostit lulea, o fotografiază în magazine de lux, în restaurante exclusiviste, când coboară dintr-un elicopter, când îi oferă 101 trandafiri ori în vacanţe. Tânără pare încântată să distribuie pozele pe Facebook.

mihnea iubita elicopter

Facebook

mihnea iubita aniversare

Facebook

Corina Corolevschi este fostă sportivă, atletă de performanţă, dar care s-a retras în ultimii ani din competiţii. Se bucură de viaţa pe care tatăl ei, milionarul Constantin Corolevschi, i-o poate oferi.

iubita mihnea nastase si tatal ei

Facebook

Presa locală din Constanţa scrie că tânăra conduce de mai mulţi ani un Bentley, iar în 2011 ar fi preluat şi o firmă, pentru a o conduce împreună cu fratele ei, dar afacerile lor nu ar fi mers bine. În schimb, tatăl prosperă, are afaceri în turism, în exportul de cherestea şi  în domeniul reparaţiilor navale, conform Atitudinea Online.

iubita la mare

Facebook

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE