Home Extern Miliardarul Donald Trump, candidatul la Casa Albă a supărat-o rău pe cântăreaţa...

Marii artişti se delimitează de campania excentricului miliardar Donald Trump pentru Casa Albă. După ce a supărat mai mulţi artişti, stuff-ul lui Trump este de data aceasta avertizat de către cântăreaţa britanică Adele.

Celebra melodie “Rolling in the Deep” s-a auzit în cadrul adunărilor de susţinere a afaceristului. Ar fi fost folosită fără acordul artistei, care s-a văzut nevoită să transmită un comunicat, pentru atenţionarea staff-ului miliardarului.

“Adele nu și-a dat acordul pentru folosirea cântecelor sale la adunările politice”, a scris într-un comunicat purtătorul de cuvânt al artistei, conform AGERPRES.

Prin această poziţionare, artista se opune difuzării şi folosirii melodiilor sale de către candidatul republican la Casa Albă.

Donald Trump s-a declarat un fan al cântăreţei care se află în fruntea clasamentelor muzicale. Recent, acesta a fost chiar să o vadă la un spectacol la New York.

Nu cu mult timp în urmă, în cursa pentru învestitura republicană, Donald Trump a recurs la “Rockin’ in the Free World” a lui Neil Young și la “It’s the world as we know it” a grupului REM şi a declanşat şi indignarea acestor artiști care nu vor să fie asociați cu campania miliardarului.

După prima zi a maratonului alegerilor primare americane, care a început în Iowa, miliardarul Donald Trump a pierdut categoric în faţa senatorului texan Ted Cruz. În tabăra democraţilor, Hillary Clinton are un mic avans în faţa lui Bernie Sanders.

La anunţarea rezultatelor, fanii lui Trump s-au afişat vizibil nemulţumiţi.

Sursa foto: Youtube

Vezi şi:

Imagini nemaivăzute din penthouse-ul lui Donald Trump. Un palat la etajul 66

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE