Home Extern Moartea misterioasă a unui supermodel. Avea o relaţie complicată, iar părinţii musulmani...

Sursa Foto: The Telegraph

O poveste tulburătoare este scoasă la iveală de către jurnaliştii din presa internațională. Nadia Manez, o tânără în vârstă de 24 de ani, de o frumuseţe rară, a fost găsită spânzurată în condiţii misterioase.

Ultimii ei ani de viaţă au fost marcaţi de momente scandaloase. Mai întâi, tânăra, care era supermodel, s-a îndrăgostit şi s-a căsătorit cu alesul inimii ei într-o ceremonie pe rit islamic care nu este însă recunoscută de legea din Regat.

Nu aceasta ar fi fost singura problemă, ci şi certurile cu părinţii musulmani care nu ar fi fost de acord cu relaţia pe care fiica lor o avea cu acel tânăr.

the telegraph

The Telegraph

Nadia le-a declarat anchetatorilor că părinţii ei, musulmani devotaţi, încearcă să o mărite cu altcineva şi a obţinut de la o instanţă din Manchester un ordin de protecţie faţă de cei care i-au dat viaţă. La doar cinci luni de la acest ordin, părinţii au primit un sms de pe numărul de telefon al Nadiei. Au fost anunţaţi că fiica lor a murit.

“Nadia a murit, acum tu urmezi”, ar fi fost textul sms-ului primit de Sabin Hussain, tatăl fotomodelului, potrivit The Telegraph.

Mama le-a povestit anchetatorilor că tânăra de 24 de ani nu ar fi avut niciun motiv pentru a-şi lua viaţa, mai ales că era mama unei fetiţe în vârstă de trei ani.

“Nadia era deja căsătorită, avea o fetiţă. Nu a existat niciun motiv pentru care să ceară acest ordin de protecţie faţă de căsătoria forţată”, a povestit Ruksana Kousar, mama Nadiei.

Părinţii cred că tânăra a fost ucisă. Ancheta a scos la iveală încă un amănunt misterios. În ziua în care supermodelul şi-a luat viaţa s-a certat cu cel pe care îl considera soţul ei. După ceartă, bărbatul a plecat de acasă şi spune că a mers să-şi vadă familia şi să se roage într-o moschee, în timp ce soţia lui încerca disperată să ia legătura cu el şi îi transmitea mesaje că se va sinucide.

În ziua în care m-a sunat în continuu, dar eu nu am răspuns pentru că eram în moschee, mi-a lăsat mesaje în care îmi spunea: “Voi muri, mă voi spânzura!” Dar nu era pentru prima oară când ameninţa asfel, a declarat  Umar Rasool.

În ultima perioadă, Nadia urma şi un tratament psihiatric. Un văr a povestit că era deprimată, speriată şi îngrijorată cu privire la viitorul ei şi al familiei sale.

mama si varul dailystar.co.uk

Mama şi vădul Nadiei, Sursa foto: Dailystar.co.uk

La audieri, părinţii au recunoscut că nu erau de acord cu relaţia fiicei lor, pentru că ştiau că tânărul o lovea şi avea certuri aprinse cu ea. Părinţii Nadiei continuă să acuze că este vorba despre o crimă şi nu despre o sinucidere.

Tânărul cu care Nadia îşi împărţea viaţa a fost întrebat dacă are vreo implicare în modul în care a fost găsit trupul ei fără viaţă, dar a declarat că este complet nevinovat. Cazul încă nu a fost finalizat.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE