Home Politică Moment penibil la Cotroceni. Orban susţine că Ponta l-ar fi înjurat

Liderul PNL Ludovic Orban susţine că a fost înjurat de Victor Ponta la Palatul Cotroceni, acolo unde ambii au participat la recepţia oferită de Klaus Iohannis, cu ocazia zilei de 9 mai.

Orban ar fi vrut să dea mâna cu premierul, însă ar fi fost refuzat de Victor Ponta. Potrivit unor surse participante la recepţie, citate de jurnaliştii de la Gândul, prim-ministrul i-a spus liberalului ”Du-te dracului, pleacă de aici!”.

”Da, a refuzat să dea mâna cu mine, dar a făcut chiar urât. Eu am rămas şocat, nu mi-a venit să cred. Am plecat după. Nu i-am spus nimic înainte, el era într-o discuţie cu cel puţin patru persoane, nu doar pesedişti. Ieşirea lui nu are nicio explicaţie logică, e dus cu capul. Are el o obsesie legată de mine. Dacă nu-mi spune ceva, nu se simte bine. Parcă s-a crispat aşa, a făcut un pas în faţă, unul în spate, a început să dea din mână isteric, a fost ceva… Cei de faţă au rămas trăsniţi, cei care nu erau pesedişti au plecat”, a precizat Orban pentru Gândul.

În ianuarie, între cei doi a mai existat un episod ciudat. Pe drumul de întoarcere de la ceremoniile dedicate Zilei Unirii la Iaşi, Ludovic Orban s-a răsturnat cu maşina. El a povestit ulterior că Ponta ar fi trecut cu maşina pe lângă el, s-ar fi oprit şi i-ar fi făcut chiar o poză cu telefonul, fără să îi dea o mână de ajutor. Întrebat, la acel moment, despre incident, Ponta a replicat:

“Opriți-vă, vă rog! Așa pacifist cum sunt eu, cred în continuare că domnul Ludovic Orban este un bufon. Nu vreau să vorbesc despre bufoni. Nu vreau să comentez”, a spus Ponta la B1 TV.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE