Home Extern Momentul bizar în care mai multe maşini par să leviteze pe o...

Sursa Foto: Captură LiveLeak

Un clip bizar care arată mai multe maşini care par să leviteze a stârnit nedumerire şi mii de reacţii pe internet, în doar câteva ore.

În imaginile care se pare că au fost surprinse în China pot fi văzute trei autoturisme care se ridică brusc în aer pentru câteva clipe, după care cad din nou pe asfalt.

O dubiţă care se apropie de o trecere de pietoni este prima victimă a fenomenului misterios. Spatele maşinii se ridică inexplicabil, odată cu alte autovehicule care se aflau în apropierea ei.

Nu este clar dacă au existat răniţi în urma accidentului. Cert este că pietonii care se pregăteau să traverseze strada au trăit o sperietură soră cu moartea.

Cauza oficială a accidentului nu a fost deocamdată stabilită. Însă imaginile în care este surprins incidentul misterios au adunat mii de vizualizări în doar câteva ore şi au stârnit numeroase controverse.

Unii dintre internauţi cred că este vorba despre un cablu care era întins pe şosea şi care la un moment dat a fost tras de un camion, lucru care a determinat ridicarea lui şi, în consecinţă, şi a maşinilor care treceau pe deasupra.

Alţii pun însă incidentul pe seama unor forţe magnetice inexplicabile.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE