Home Social Monstrul cu chip de bunic din Iași a fost arestat. Ce a...

Sursa Foto: romanialibera.ro

Bărbatul de 67 de ani din județul Iași, acuzat că a violat două surori de 5 și 6 ani, a fost arestat pentru 30 de zile.

Ion Holban, pensionar din localitatea ieșeană Tigănești,  este acuzat că le-a violat pe cele două fetițe și mai mult decât atât s-a și filmat în timp ce întreținea relații sexuale cu acestea.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că  din primăvara anului 2015 până în luna iunie 2015, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Holban Ion a ademenit în locuinţa sa două minore în vârstă de 5 şi 6 ani,  a întreţinut relaţii sexuale cu minorele şi a produs material pornografic  profitând de imposibilitate acestora de a-şi exprima voinţa. – arată un comunicat al DIICOT

Cazul cutremurător a fost dezvăluit joi, când procurorii l-au și reținut pe monstrul cu chip de buni. Anchetatorii spun că cele două fetițe au fost abuzate sexual de cel puțin 10 ori din primăvară și până acum , iar mai grav mama acestora știa și chiar le trimitea pe copile la bătrân pentru că acesta le dădea bani.

Cele două minore din Ţigăneşti fac parte dintr-o familie dezorganizată. Mama acestora are 8 copii, fiecare fiind conceput cu un bărbat diferit. Neglijate în familie, copilele ajungeau des în grija reprezentanţilor Primăriei.

În urmă cu şase săptămâni, asistenta socială din comună a avut o discuţie cu minorele, acestea povestindu-i perversiunile sexuale la care fuseseră supuse de către Holban. Femeia le-a înregistrat şi a alertat autorităţile, arată Ziarul de Iași.

Asistenta maternală le-a înregistrat pe cele două, şi a venit cu înregistrarea la mine. Am luat decizia imediat de a anunţa Poliţie, pentru a lămuri acest caz. El a venit la asistenta socială şi a ameninţat că o dă în judecată, spunând că i-a terfelit imaginea ca cetăţean al comunei. Ne-a spus că nu putem crede ce spun doi copii, că povestea acestora a fost închipuită. În cele din urmă autorităţile au aflat adevărul din acest caz. – a declarat primarul comunei Țigănești, Iulian Chirilă.
 Ion Holban locuieşte singur de mai multă vreme, el fiind despărţit de nevastă. Are copii mari, care sunt căsătoriţi, iar consătenii nu s-ar fi aşteptat ca acesta să fie capabil să facă astfel de fapte. În trecut, Holban a lucrat ca tractorist, iar în prezent este pensionar.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE