Home Social Monument dedicat martirilor, vandalizat cu chipuri de politicieni după gratii

politicieni după gratii
Sursa Foto: de-clic.ro via Facebook

Persoane necunoscute au pictat pe cunoscutul monument Crucea de pe Cetăţuie din Cluj-Napoca imagini cu mai mulţi politicieni după gratii, poliţiştii demarând o anchetă în acest caz, anunţă Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Carmen Jucan, a declarat că instituţia pe care o reprezintă s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi se fac cercetări pentru identificarea celor în cauză.

Directorul Poliţiei Locale din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Marcel Bonţidean, a spus că este vorba de imagini în graffiti pictate pe pereţii monumentului, fiind declanşată o anchetă pentru prinderea făptaşilor.

Pe pereţii monumentului apar imagini pictate cu Liviu Dragnea, Victor Ponta, Adrian Năstase, Ion Iliescu, Nicolae Ceaşuscu, Traian Băsescu, Victor Ciorbea, C. V. Tudor, Elena Udrea.

Crucea de pe Cetăţuie, care este numită şi Monumentul Eroii Neamului, a fost construită în 1997 şi este dedicată memoriei martirilor Revoluţiei de la 1848, aminteşte Agerpres.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE