Home Lifestyle Moştenitorii lui Robin Williams s-au înţeles cum împart averea, după sinuciderea marelui...

Sursa Foto: Facebook

După mai bine de un an de la sinuciderea marelui actor, copiii şi văduva lui Robin Williams ar fi ajuns la un acord în privinţa împărţirii averii. Termenii înţelegerii sunt încă ţinuţi secret, dar jurnaliştii străin au aflat câteva detalii intersante.

Robin Williams era căsătorit de trei ani cu Susan Schneider Williams, când a decis să-şi pună capăt zilelor. Actorul de Hollywood era la a treia căsnicie şi avea trei copii: Zachary – 32 de ani, Zelda – 26 de ani și Cody – 24 de ani.

Văduva sa, de profesie grafician, şi urmaşii lui Williams nu s-au putut iniţial înţelege, astfel că au fost nevoiţi să ajungă în faţa instanţei.

Susan Schneider Williams a obţinut casa, situată în apropiere de San Francisco, şi câteva obiecte cu valoare sentimentală. Ea va intra şi în posesia unor fonduri imortante, astfel încât să poată întreţine vila, scrie UPI.com, citat de AGERPRES.

“Chiar dacă este greu de apreciat această înțelegere ca fiind o reușită, (…), sunt pe deplin recunoscătoare judecătorului pentru că a sprijinit rezolvarea acestor probleme”,  transmis Susan într-o declarație pentru revista People.

Avocații acesteia au precizat că ea va rămâne cu anumite obiecte de vestimentaţie,  cadourile de nuntă, un ceas pe care soţul ei obișnuia să îl poarte și o bicicletă pe care cei doi au cumpărat-o în timpul lunii de miere.

“Acum pot să trăiesc liniștită știind că dorințele soțului meu au fost respectate”, a mai transmis Susan Schneider Williams.

Prevederile acordului sunt confidențiale. În centrul disputei legale privind averea lui Robin Williams sunt chestiunile legate de suma de bani care trebuie să-i revină soției fostului actor pentru a întreține casa și modalitatea de împărțire a colecției de biciclete, a ceasurilor, a distincțiilor și a fotografiilor de familie.

Averea din conturi, aproape 100 de milioane de dolari, dar şi colecţiile actorului, cele peste 50 de biciclete şi peste 85 de ceasuri vor intra în proprietatea copiilor. S-a mai decis ca distincţiile şi premiile obţinute de-a lungul carierei de Robin Willimas să rămână tot la copiii săi.

Regretatul actor Robin Williams şi-a pus capăt zilelor prin spânzurare pe 11 august 2014, la vârsta de 63 de ani. Ancheta a arătat că nu era sub influenţa drogurilor sau a alcoolului când a recurs la acest gest extrem, însă s-ar fi aflat în depresie, după o luptă cu dependenţa de droguri şi alcool.

Robin Williams a câştigat Oscarul pentru prestaţia sa din filmul “Good Will Hunting”, a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune “Mork and Mindy” şi a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din “Buna dimineaţa, Vietnam”, “Cercul poeţilor dispăruţi” şi “Regele pescar”.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE