Home Extern Motivul halucinant pentru care un judecător a lăsat-o liberă pe bona care...

Sursa Foto: westerndailypress.co.uk

Cazul tinerei Jade Hatt face înconjurul lumii, după ce un judecător a decis să fie condamnată la doar şase luni de închisoare cu suspendare, pentru că a întreţinut relaţii intime cu băiatul căruia îi era bonă, în vârstă de doar 11 ani.

Tânăra de 21 de ani a fost apărată în instanţă chiar de tatăl presupusei victime. Şi părintele, la rândul său, a avut o scurtă relaţie amoroasă cu bona.

Tatăl copilului a venit în faţa judecătorului cu o pledoarie care a şocat opinia publică din Swindon, Anglia.

“Fiul meu este nebun după sex. Era complet pregătit pentru această experienţă şi, într-un fel, el vede totul ca pe un trofeu, nefiind deloc afectat de ceea ce s-a întâmplat”, a afirmat tatăl băiatului de 11 ani.

Mai mult decât atât, bărbatul a declarat că o cunoaşte bine pe tânără şi că este complet imatură, în timp ce fiul său are 11 ani, dar este dezvoltat atât fizic, cât şi psihic. Auzind toate acestea, judecătorul s-a văzut nevoit să concluzioneze că, în plan real, diferenţa de vârstă între cei doi nu mai este la fel de mare, având în vedere că este implicat cu copil de 11 ani, dar care are un comportament matur, şi o tânără de 21 de ani, dar care nu e atât de dezvoltată pentru vârsta ei.

În timpul procesului, bona a recunoscut că a întreţinut relaţii intime cu cel de care trebuia să aibă grijă, dar a povestit că a fost convinsă că acesta are 15 ani.

În zadar au încercat procurorii să-l convingă pe judecător că a fost vorba despre un abuz sexual premeditat, că bona l-a agresat pe copil atunci când acesta era în ziua lui liberă de la şcoală şi că băiatul i-a spus că nu i-a plăcut ceea ce s-a întâmplat, pentru că ştia că nu este normal.

Jade Hatt a fost condamnată la şase luni de închisoare cu suspendare şi i-a fost dat un temern de încercare de doi ani de zile, ceea ce înseamnă că orice altă faptă pe care o va comite va atrage răspunderea şi pentru cazul vechi, iar pedeapsa nu va mai fi una blândă.

Totodată, aceasta a fost înscrisă în registrul abuzatorilor sexuali, unde numele ei va rămâne timp de şapte ani, iar pentru următorii doi ani îi este interzis să intre în contact nesupravegheat cu băieţi minori.

Asociaţiile pentru protecţia victimelor din Anglia au luat foc la această sentinţă şi condamnă decizia judecătorului, spunând că vocea victimei în acest caz a fost ignorată, făcând astfel loc unor precedente extrem de periculoase în întreaga lume, nu doar în UK.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Rețeaua de Știri pe Facebook:

SĂNĂTATE